Υπόγραψε στη Σίτι ο Ντε Μπρόινε. Συμφωνία Ρεάλ-Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα

Στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ιδιαίτερα υψηλού ποσού των 55 εκατομμυρίων λιρών κατέληξε ο εικοσιτετράχρονος Βέλγος διεθνής της Βόλσφμπουργκ.

Ο Ντε Μπρόινε, στόχος πολλών Ευρωπαίων «μνηστήρων» αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια αγχωτική περίοδος γι' αυτόν και φάνηκε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο νεαρός μέσος πέρασε τα ιατρικά και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του νέου του συλλόγου

ξεκινόντας ένα νέο κεφάλαιο με το δεύτερο του πέρασμα από το αγγλικό πρωτάθλημα μετά την αποτυχημένη παρουσία του στην Τσέλσι την διετία 2012-2014.

Εξάλλου για συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μετακίνηση του Νταβίντ Ντε Χέα κάνουν λόγο τα διεθνή μέσα. Η συμφωνία για τη μεταγραφή του Ισπανού διεθνούς στην «Βασίλισσα» αναμένεται να φτάσει σε ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Κλείνει έτσι ένα ακόμα μεγάλο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού που είχε προκαλέσει τριγμούς στα αποδυτήρια του αγγλικού συλλόγου και είχε φέρει τον Iσπανό τερματοφύλακα σε δυσμενή θέση στα μάτια της διοίκησης και του Ολλανδού προπονητή του.

Πηγή: goal.com

The post Υπόγραψε στη Σίτι ο Ντε Μπρόινε. Συμφωνία Ρεάλ-Γιουνάιτεντ για Ντε Χέα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα