Υποψήφιος για τον Χρυσό Λέοντα της Βενετίας ο Αλέξανδρος Βρανάς

Απέναντι σε τεράστια ονόματα όπως αυτά του Τέρι Γκίλιαμ και του Τζέιμς Φράνκο στο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα βρεθεί και ένα ελληνικό, αυτό του Αλέξανδρου Αβρανά, του 35χρονου σκηνοθέτη που με την πρώτη του μεγάλου μήκους, «Without», κέρδισε επτά βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2008.

Όπως αναφέρεται στο Cinemag.gr, μεε τη δεύτερη ταινία του, «Miss Violence»,

ο Αβρανάς παραθέτει ένα σχόλιο για την δομή και τη λειτουργία της ελληνικής οικογένειας: η εντεκάχρονη Αγγελική πηδά από το μπαλκόνι την ημέρα των γενεθλίων της, με ένα χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό της. Και ενώ η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες προσπαθούν να ανακαλύψουν τα αίτια της αυτοκτονίας, η οικογένεια της Αγγελικής επιμένει πως ήταν ατύχημα.

Παίζουν: Θέμης Πάνου, Ρένη Πιττακή, Ελένη Ρουσσινού, Σίσσυ Τουμάση, Καλλιόπη Ζωντανού, Μαρία Σκουλά, Κωνσταντίνος Αθανασιάδης, Χλόη Μπολώτα, Νίκος Χατζόπουλος, Μηνας Χατζησάββας, Μαρία Καλλιμάνη, Κώστας Ανταλόπουλος, Βάσω Ιατροπούλου, Στέφανος Κοσμίδης, Χρήστος Λούλης, Αννα Κουτσαφτίκη, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Συμεωνίδης,Μάρθα Μπουζιούρη

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Αβρανάς

Σεναριο: Αλέξανδρος Αβρανάς, Κώστας Περούλης

Δείτε το τρέιλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα