AthensBook: Ο «έξυπνος» οδηγός για να εξερευνήσετε την Αθήνα

O απόλυτος οδηγός για να εξερευνήσετε την Αθήνα και να ενημερωθείτε για τα «απαραίτητα» όσον αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες, τις καφετέριες, τα ATM, τα ζαχαροπλαστεία και τα μουσεία της πόλης. Το AthensBook αποτελεί για ένα από τα πρώτα και πιο δημοφιλή ελληνικά apps, από τις αρχές του 2009, καθώς παρέχει ενημερωμένη, πλούσια και εξατομικευμένη πληροφορία για ένα μεγάλο πλήθος σημείων στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή των Αθηνών.

Στο

AthensBook θα βρείτε:

- Ανοιχτά φαρμακεία την στιγμή που τα βλέπετε καθώς και Πρατηρία Καυσίμων (με πληροφόρηση τιμών καθώς και σήμανση των πρατηρίων που πωλούν Υγραέριο/LPG). Ανοιχτές Δημόσιες Υπηρεσίες τη στιγμή που ψάχνετε, Νοσοκομεία και ιατρούς, μπαρ, καφέ και κέντρα διασκέδασης, ATM και καταστήματα τραπεζών, κάβες και ζαχαροπλαστεία, μουσεία και αρχαιολογικούς τόπους (συμπεριλαμβανομένων των τιμών εισόδου) καθώς και μεγάλα καταστήματα super market.

- Πλούσιες ενότητες εστιατορίων και μπαρ/καφέ με δυνατότητα φιλτραρίσματος και ταξινόμησης, σχόλια και βαθμολογίες, ωράρια και τιμές, καθώς και παρεχόμενες υπηρεσίες για χιλιάδες σημεία στην Αθήνα και τα προάστιά της.

- Καθημερινά επεξεργάζονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες και πραγματοποιούν εκατοντάδες ελέγχους με την υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη υποδομή μας!

- Από το 2010 παρέχουν αναλυτική, ζωντανή πληροφορία για την Αθήνα 24/7, συμπεριλαμβανομένων των συμβάντων στους δρόμους των Αθηνών, σε συνεργασία με την Infotrip Α.Ε.

- Δυνατότητα δημιουργίας και διαμοιρασμού λιστών με τα αγαπημένα σας σημεία.

- Χρησιμοποιείστε τις επιλογές για ένα πλήθος λειτουργιών όπως Φιλτράρισμα, Ταξινόμηση και άλλες λειτουργίες που μετατρέπουν την εφαρμογή σε καθημερινό βοηθό, τόσο για τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες των Αθηνών, του Πειραιά και των προαστίων.

- Επιλέξτε μια από τις προκαθορισμένες τοποθεσίες για την οποία θέλετε να δείτε σημέια, ή την τρέχουσα τοποθεσία σας για σημεία κοντά σας.

- Μπορείτε επίσης, απο το κεντρικό μενού να καταχωρίσετε τις δικές σας προτάσεις.

- Εάν ένα σημείο έχει κλείσει, μπορείτε να μας ενημερώσετε γι’αυτό εύκολα και γρήγορα: στον κατάλογο των σημείων, ακουμπήστε παρατεταμένα πάνω στο σημείο που έχει κλείσει και επιλέξτε την σχετική επιλογή. Εναλλακτικά, μπορείτε να καταχωρίζετε νέα σημεία, να μας ενημερώσετε για αλλαγές στοιχείων ή κλειστά σημεία

Σημαντικό: Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή με Android 3.x (Honeycomb), παρακαλώ αναβαθμίστε σε Android 4.0+. Δεδομένων των περιορισμών και της ιδιαίτερα μικρής δημοφιλίας αυτής της έκδοσης του Android, έχουνπεριορισμένη υποστήριξη για αυτές τις εκδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.athensbook.gr/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmical.android.AthensBook&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα