Football Manager Handheld: Επιτέλους και για Android

Το δημοφιλέστερο παιχνίδι διαχείρισης σπορ στον κόσμο συναντά τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κινητού τηλεφώνου στον κόσμο: η Sports Interactive και η SEGA ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του Football Manager Handheld™ για Android, την Τετάρτη 11 Απριλίου.

Το Football Manager Handheld,

που σημείωσε ήδη τεράστια επιτυχία στα iPhone, iPad και iPod Touch, σχεδιάστηκε για να φέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συναρπαστικότερου επαγγέλματος στον κόσμο στις κινητές συσκευές. Ο παίκτης αναλαμβάνει την ηγεσία κάποιας ομάδας από μια μεγάλη ποικιλία αγωνιστικών κατηγοριών σε 12 χώρες, και έχει τον πλήρη έλεγχο των μεταγραφών, της προπόνησης, της στρατηγικής και του προσωπικού μάνατζμεντ της ομάδας στις αγωνιστικές – εκτελώντας τα καθήκοντά του είτε με σύντομα παιχνίδια στο μετρό είτε με μαραθωνίους από την άνεση του καναπέ του.

Ο παίκτης σε Android μπορεί να επιλέξει να κάνει καριέρα στο πρωτάθλημα μιας συγκεκριμένης χώρας ή να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ‘Challenge Mode’ που δίνει τη δυνατότητα παιχνιδιού μικρής διάρκειας με ξεκάθαρους στόχους, αποκλειστικά στο κινητό. Όποιον τρόπο παιχνιδιού κι αν επιλέξει, ο μάνατζερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ρεαλιστικές καταστάσεις και πραγματικούς παίκτες, που σχεδιάστηκαν με βάση τις έρευνες  του παγκόσμιου δικτύου κυνηγών ταλέντων της Sports Interactive.

Το Football Manager Handheld για Android θα κυκλοφορήσει αρχικά μέσω του καταστήματος Google Play, στην προνομιακή τιμή των £6,99. Κατά πάσα πιθανότητα θα διατεθεί και από άλλα διαδικτυακά καταστήματα εφαρμογών για Android μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Από την πρώτη κυκλοφορία του Football Manager Handheld για κινητά πριν από μερικά χρόνια, το συχνότερο ερώτημα στα κοινωνικά δίκτυα ήταν “Πότε θα κυκλοφορήσει για Android;”» ανέφερε ο Miles Jacobson, Studio Director της Sports Interactive. «Τώρα, μπορούμε πλέον να αποκαλύψουμε την απάντηση».

Οι 12 χώρες με αγωνιστικές κατηγορίες που μπορεί να χειριστεί ο παίκτης στο Football Manager Handheld για Android είναι οι εξής: Αγγλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ουαλία, Πορτογαλία και Σκωτία. Το το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε τέσσερις γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Το Football Manager Handheld για Android έχει σχεδιαστεί για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 2.2 ή νεότερο (ανατρέξτε στο κατάστημα Google Play για έναν πλήρη κατάλογο συμβατών συσκευών). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις διαδικτυακές τοποθεσίες www.sigames.com ή www.footballmanager.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα