Microsoft Office Mobile: Δοκιμάστε τα νέα Word, Excel και PowerPoint

Αυτές οι νέες εφαρμογές αντικαθιστούν το Office Mobile. Το Microsoft Office Mobile είναι η συνοδευτική εφαρμογή του Office για τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android παλαιότερης έκδοσης από την 4.4. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να προβάλλετε και να επεξεργάζεστε έγγραφα Word, Excel

και PowerPoint σχεδόν από οπουδήποτε.

Τα έγγραφα στην κινητή συσκευή σας έχουν την εμφάνιση των αρχικών, καθώς υπάρχει υποστήριξη για γραφήματα, κινούμενες εικόνες, γραφικά SmartArt και σχήματα. Όταν κάνετε μικρές αλλαγές ή προσθέτετε σχόλια σε ένα έγγραφο, η μορφοποίηση και το περιεχόμενο παραμένουν ανέπαφα.

Πρόσβαση σε έγγραφα σχεδόν από οπουδήποτε:

Cloud – Με το τηλέφωνό σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έγγραφα του Office που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive, το OneDrive για επιχειρήσεις ή το SharePoint.
• Πρόσφατα έγγραφα – Το Office Mobile είναι συνδεδεμένο με το cloud. Τα έγγραφα που προβάλατε πρόσφατα στον υπολογιστή σας είναι διαθέσιμα στη στιγμή και στο τηλέφωνό σας στον πίνακα πρόσφατων εγγράφων.
• Συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα του Office που επισυνάπτονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα έγγραφα του Office έχουν εξαιρετική εμφάνιση:

• Έγγραφα με εξαιρετική εμφάνιση – Τα έγγραφα Word, Excel και PowerPoint έχουν εξαιρετική εμφάνιση στο τηλέφωνό σας, χάρη στην υποστήριξη για γραφήματα, κινήσεις, γραφικά SmartArt και σχήματα.
• Βελτιστοποιημένες για τηλέφωνα – Το Word, το Excel και το PowerPoint έχουν βελτιστοποιηθεί για τη μικρή οθόνη του τηλεφώνου σας.
• Συνέχιση ανάγνωσης – Όταν ανοίγετε ένα έγγραφο του Word από το OneDrive ή το OneDrive για επιχειρήσεις στο τηλέφωνό σας, συνεχίζετε αυτόματα από το σημείο που σταματήσατε την ανάγνωση, ακόμη και αν το έγγραφο προβλήθηκε για τελευταία φορά στον υπολογιστή ή το tablet σας.
• Προβολές παρουσιάσεων – Η προβολή «Πλοήγηση στις διαφάνειες» στο PowerPoint σάς επιτρέπει την πιο γρήγορη περιήγηση στις διαφάνειες, ενώ οι σημειώσεις ομιλητή σάς βοηθούν να προβάρετε την παρουσίασή σας.

Κάντε γρήγορα τις αλλαγές σας και μοιραστείτε τις:

• Τα έγγραφα διατηρούν την αρχική τους μορφή – Η μορφοποίηση και το περιεχόμενο παραμένουν ανέπαφα όταν επεξεργάζεστε έγγραφα Word, Excel ή PowerPoint στο τηλέφωνό σας.
• Δημιουργήστε – Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα έγγραφα Word και Excel στο τηλέφωνό σας.
• Σχόλια – Μπορείτε να αναθεωρήσετε τα σχόλια που έχουν γίνει σε έγγραφα Word και Excel στο τηλέφωνό σας και να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://products.office.com/de-DE/mobile?ms.officeurl=mobile

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehub

Keywords
Τυχαία Θέματα