OnLine Magazine: Παρουσιάσεις προϊόντων και συμβουλές αγοράς

Η εφαρμογή του www.onlinemagazine.gr μεταφέρει στο Android το site του μηνιαίου περιοδικού «New Technology OnLine» (κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2002), το οποίο διανέμεται πανελλαδικώς σε όλα τα περίπτερα και σε γνωστές αλυσίδες τεχνολογίας. Κύρια πλεονεκτήματα του περιοδικού «OnLine» είναι η χαμηλή τιμή του σε συνδυασμό με πλήθος σελίδων ποικίλου περιεχομένου (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, κινητή τηλεφωνία, internet, lifestyle

κ.α.). Η ποικιλία του περιεχομένου, άλλωστε, είναι αυτή που επιτρέπει στο «New Technology OnLine» να έχει μια ευρύτατη βάση αναγνωστών κάθε ηλικίας. To www.onlinemagazine.gr με τη σειρά του, σας ξεναγεί καθημερινά στην αγορά τεχνολογίας, με αιχμή του δόρατος την κατηγορία «Το προϊόν της ημέρας». Διαβάστε ηλεκτρονικά κάθε μέρα μια νέα παρουσίαση προϊόντος από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «OnLine»!

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.onlinemagazine.gr
Αποκτήστε το από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.onlinemagazine

OnLine Magazine: Παρουσιάσεις προϊόντων και συμβουλές αγοράς.
Η εφαρμογή του www.onlinemagazine.gr μεταφέρει στο Android το site του μηνιαίου περιοδικού «New Technology OnLine» (κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2002), το οποίο διανέμεται πανελλαδικώς σε όλα τα περίπτερα και σε γνωστές αλυσίδες τεχνολογίας. Κύρια πλεονεκτήματα του περιοδικού «OnLine» είναι η χαμηλή τιμή του σε συνδυασμό με πλήθος σελίδων ποικίλου περιεχομένου (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, κινητή τηλεφωνία, internet, lifestyle κ.α.). Η ποικιλία του περιεχομένου, άλλωστε, είναι αυτή που επιτρέπει στο «New Technology OnLine» να έχει μια ευρύτατη βάση αναγνωστών κάθε ηλικίας. To www.onlinemagazine.gr με τη σειρά του, σας ξεναγεί καθημερινά στην αγορά τεχνολογίας, με αιχμή του δόρατος την κατηγορία «Το προϊόν της ημέρας». Διαβάστε ηλεκτρονικά κάθε μέρα μια νέα παρουσίαση προϊόντος από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «OnLine»!
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.onlinemagazine.gr
Αποκτήστε το από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.onlinemagazine

Keywords
Τυχαία Θέματα