Taxibeat: Πρώτη διαδρομή δωρεάν!

Το Taxibeat είναι μία εφαρμογή (mobile app) για smartphones (iPhone & Android). H εφαρμογή εντοπίζει τη θέση του επιβάτη και εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους οδηγούς που βρίσκονται στην περιοχή. Ο επιβάτης επιλέγει με δύο tap στην οθόνη του ποιος οδηγός θα τον εξυπηρετήσει με βάση τις πληροφορίες που δίνει η εφαρμογή (φωτογραφία, ονοματεπώνυμο, μοντέλο αυτοκινήτου, απόσταση), λίστα με τα on-board amenities (δερμάτινα καθίσματα, A/C, WiFi,
εφημερίδες/περιοδικά, παιδικό κάθισμα, δέχεται κατοικίδια ζώα κ.ο.κ.) και κυρίως τη βαθμολογία του οδηγού από προηγούμενους Taxibeat πελάτες του.Επιβάτες που δε διαθέτουν iPhone/Android smartphone μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Taxibeat και online, στο www.taxibeat.com/book-a-taxi.Το Taxibeat λανσάρει σήμερα μία νέα προωθητική ενέργεια, με στόχο να ενθαρρύνει όσους χρησιμοποιούν ταξί και δεν έχουν μέχρι σήμερα γνωρίσει την εμπειρία του Taxibeat να τη δοκιμάσουν, εντελώς δωρεάν! Οι νέοι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στο http://bit.ly/YhGvhU – αυτομάτως, θα λάβουν ένα μήνυμα SMS με τοσύνδεσμο για να κατεβάσουν την εφαρμογή από το App Store/Google Play. Την πρώτη φορά που θα ανοίξει την εφαρμογή ένας νέος χρήστης, θα δει τη γαλάζια οθόνη που επιβεβαιώνει ότι συμμετέχει στο promo.

Δε χρειάζεται καμία επιπλέον συνεννόηση με τον Taxibeat οδηγό – οι οδηγοί, στη δική τους εφαρμογή βλέπουν την αντίστοιχη σήμανση και έτσι γνωρίζουν εκ των προτέρων αν ένας επιβάτης που τους καλεί δικαιούται promo διαδρομή.

Η δωρεάν διαδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως την 31η Μαρτίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.taxibeat.com ή στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα