Δοκιμάστε το Android 4.0 ICS στο PC σας

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση της νέας 4.0 έκδοσης του Android (Ice Cream Sandwich), υπάρχει η δυνατότητα να το κάνετε μέσω Virtual Box και του υπολογιστή σας.  Απαραίτητο φυσικά είναι το Oracle VirtualBox, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν (http://download.virtualbox.org/virtualbox/4.1.14/VirtualBox-4.1.14-77440-Win.exe). Με τη βοήθειά του, φορτώνετε έτοιμες «εικόνες» λειτουργικών συστημάτων οι οποίες, όπως άλλωστε υποδηλώνει

και το όνομά του, τρέχουν μέσα σε ένα… κουτί, σε ένα αυτόνομο παράθυρο που δεν επηρεάζει καθόλου το δικό σας λειτουργικό σύστημα, καθώς μιμείται ένα άλλο μηχάνημα. Εκτός, λοιπόν, από την εγκατάσταση του VirtualBox της Oracle, θα χρειαστείτε και μια «εικόνα» ενός μηχανήματος με εγκατεστημένο το Android 4.0 ICS, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης δωρεάν (http://www.vmlite.com/vmlite/Android-v4.7z ).  Αποσυμπιέστε το αρχείο και στα περιεχόμενά του αναζητήστε το αρχείο Android-v4.vbox προκειμένου να το ανοίξετε κάνοντας χρήση του VirtualBox που έχετε ήδη εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας.

Με διπλό κλικ στο Android-v4 VM γίνεται εκκίνηση του εικονικού συστήματος, όπου στο πρώτο μενού επιλογών διαλέγετε το «Android Startup from /dev/sda». Με τον τρόπο αυτό, ανοίγει ένα παράθυρο με το Android λειτουργικό να τρέχει στο εσωτερικό του, όπου τη θέση των δαχτύλων σας στην οθόνη παίρνει προφανώς ο δείκτης του ποντικού.

Κατεβάστε το Virtual Box

Κατεβάστε το Android v4 Ice Cream Sandwich Virtual Machine

Keywords
Τυχαία Θέματα