Δραπετεύστε από κάθε πολύβουο περιβάλλον σε μια μουσική «όαση» με τα HUAWEI FreeBuds Pro 3

Όση φασαρία κι αν έχει στο Μετρό, όσο θορυβώδες κι αν είναι το κλιματιστικό σας στο σπίτι ή στο γραφείο, τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 3 κατορθώνουν να αποκλείσουν κάθε ενόχληση από τον εξωτερικό χώρο και να σας επιτρέψουν να αφοσιωθείτε αποκλειστικά τον εντυπωσιακά ποιοτικό τους ήχο.

Πόσες φορές χρησιμοποιήσατε ακουστικά σε έναν χώρο με ενοχλητική φασαρία, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε πως, ακόμα και με τη μουσική σε υψηλή

ένταση, η… οχλαγωγία εξακολουθούσε να φτάνει στα αφτιά σας; Ειδικά στις περιπτώσεις ενός σταθερού και κουραστικού ήχου χαμηλής συχνότητας, όπως π.χ. ενός κινητήρα αεροπλάνου, ενός τρένου ή ενός κλιματιστικού, η μείξη του με τον ήχο της μουσικής ή των διαλόγων ενός βίντεο δεν έχει ευχάριστα αποτελέσματα! Ευτυχώς, οι ειδικοί του κινεζικού κολοσσού που σχεδίασαν τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 δεν έδωσαν έμφαση μόνο στον αψεγάδιαστο ήχο που παράγουν, αλλά φρόντισαν να είναι και ο μοναδικός που καταλήγει στο εσωτερικό του ακουστικού μας πόρου, αποκλείοντας κάθε εξωτερική ηχητική «ανορθογραφία».

Χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα ακύρωσης θορύβου Intelligent Dynamic ANC 3.0, τα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας υπόσχονται ένα αλησμόνητο ταξίδι στο αγαπημένο σας περιεχόμενο, απαλλαγμένο από ό,τι… εκνευριστικό συμβαίνει γύρω σας. Εκτός, όμως, από τις πρωτόγνωρες ικανότητες του συστήματος ANC 3.0 να εξουδετερώνει τις εισερχόμενες ενοχλητικές συχνότητες, υπάρχει και παθητική «θωράκιση» του αφτιού, καθώς η χρήση σιλικόνης σε κάθε ακουστικό συντελεί στην τέλεια εφαρμογή των  HUAWEI FreeBuds Pro 3. Για τις στιγμές, όμως, που θέλετε να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντος (για να μην χάσετε π.χ. κάποια σημαντική ανακοίνωση ή για να έχετε επαφή με τον δρόμο όταν περπατάτε), υπάρχει το Awareness mode, το οποίο «αιχμαλωτίζει» την ανθρώπινη φωνή και την αναπαράγει ενισχυμένη στο ακουστικό σας.

Περνώντας στην ποιότητα του ήχου, αξίζει να σταθούμε στο Ultra-Hearing Dual Driver, ένα σύστημα τεσσάρων μαγνητών που εξασφαλίζει αισθητά βελτιωμένες επιδόσεις, ακόμα και σε σχέση με τα ήδη εξαιρετικά FreeBuds Pro 2. Ο μεγάλος οδηγός με διάμετρο 11 χιλιοστών καλύπτει από τα βαθύτερα μπάσα των 14Hz μέχρι και τις πιο κρυστάλλινες υψηλότερες συχνότητες των 48KHz. Την συμπεριφορά του equalizer μπορείτε να φέρετε στα γούστα σας μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον της εφαρμογής «ΑΙ Life».

Αξίζει, ωστόσο, να υπογραμμίσουμε και μια ξεχωριστή ικανότητα που διαθέτουν τα νέα true wireless ακουστικά της HUAWEI, να προσαρμόζουν δυναμικά κάθε δευτερόλεπτο τον ήχο μέσω του «έξυπνου» αλγόριθμου του συστήματος Triple Adaptive EQ. Ο αλγόριθμος ανιχνεύει το επίπεδο έντασης, το σχήμα του ακουστικού πόρου και την κατάσταση χρήσης σε πραγματικό χρόνο και εφαρμόζει τη βέλτιστη στάθμη ήχου και ρυθμίσεις EQ, έτσι ώστε η αγαπημένη σας μουσική να είναι πάντα μοναδική! Και πώς να μην είναι μοναδική άλλωστε, τη στιγμή που τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 υποστηρίζουν LDAC codec και L2HC 2.0 (το δεύτερο μόνο στην περίπτωση σύγχρονων HUAWEI κινητών με EMUI 13 και μεταγενέστερο). Φέρουν πιστοποιήσεις HWA και Hi-Res Audio Wireless, χάρη στη δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων ήχου με ρυθμό έως και 990 kbps, με αποτέλεσμα μια ανεπανάληπτη εμπειρία ακρόασης!

Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών σας κλήσεων, τα νέα FreeBuds Pro επιστρατεύουν το Pure Voice 2.0 προκειμένου να καταγράφουν πεντακάθαρα τη φωνή σας, ακόμα και όταν γύρω σας γίνεται… χαμός! Ξεχάστε, λοιπόν, τις στιγμές που ένας δυνατός χειμωνιάτικος αέρας δεν επέτρεπε στον συνομιλητή σας να σας ακούσει καθαρά. Με τρία μικρόφωνα σιλικόνης και ένα bone conduction μικρόφωνο, το οποίο αντιλαμβάνεται τον ήχο μέσω της οστικής αγωγιμότητας, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 καταγράφουν με άνεση τη φωνή σας, ανεξαρτήτως συνθηκών.  Και μιας και αναφερθήκαμε στον χειμωνιάτικο καιρό, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά απέναντι σε σκόνη και σε πιτσιλιές από τις σταγόνες της βροχής, με πιστοποίηση στεγανοποίησης IP54. Η μπαταρία τους επαρκεί για έως 6,5 ώρες συνεχούς ακρόασης, οι οποίες θα ανέρχονται σε 31 ώρες συνολικά, αν συνυπολογίσουμε και την αυτονομία που εξασφαλίζει η κομψότατη και ταχύτατη στη φόρτισή της θήκη τους.

Ο χειρισμός γίνεται μέσω «pinch», απλά «τσιμπώντας», δηλαδή, τον βραχίονα κάθε ακουστικού. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται λανθασμένες εντολές λόγω ακούσιων αγγιγμάτων. Ταυτόχρονα, ένα γλίστρημα του δαχτύλου σας στην επιφάνεια αφής των HUAWEI FreeBuds Pro 3 είναι αρκετό για την αυξομείωση της έντασης.

Συνδέονται αστραπιαία με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει Bluetooth, από Windows και iOS μέχρι Android, ενώ μπορείτε να τα έχετε συνδεδεμένα ακόμα και με δυο συσκευές ταυτόχρονα, με αυτόματη εναλλαγή σε περίπτωση τηλεφωνικής κλήσης.

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

The post Δραπετεύστε από κάθε πολύβουο περιβάλλον σε μια μουσική «όαση» με τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα