Γιατί οι ειδικοί του χώρου ψήφισαν HUAWEI P60 Pro, χαρίζοντας στις κάμερές του… αυτοδύναμη κυβέρνηση στον χώρο της φωτογραφίας;

Η πρώτη θέση του HUAWEI P60 Pro στα «TIPA World Awards» και στην κατάταξη της DxOMark συνοδεύτηκε από αναρίθμητα βραβεία από την πλειονότητα των εξειδικευμένων ΜΜΕ παγκοσμίως, τα οποία αντανακλούν τις κορυφαίες φωτογραφικές ικανότητες του νέου flagship του κινεζικού κολοσσού. Αν θέλετε να μάθετε τι το ιδιαίτερο έχει η κύρια κάμερα ενός HUAWEI

P60 Pro, βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο!

Αναρίθμητα τεχνολογικά sites ομονόησαν με την TIPA (Technical Image Press Association) και τους ειδικούς του ανεξάρτητου φορέα δοκιμών DxOMark, καταλήγοντας σε ένα αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα: οι φωτογραφικές ικανότητες του HUAWEI P60 Pro είναι απλά αξεπέραστες! Η βράβευσή του νέου… super-phone της εταιρείας ως «Best Photo Smartphone 2023» στα «TIPA World Awards» και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη λίστα των κινητών κορυφαίων φωτογραφικών επιδόσεων της DxOMark είναι μερικές μόνο από τις διακρίσεις που πιστοποιούν πόσο ξεχωριστό είναι το HUAWEI P60 Pro. Εμείς, στις γραμμές που ακολουθούν επιλέξαμε να σας απαλλάξουμε από τα ατελείωτα «κατεβατά» με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τεχνολογικές καινοτομίες που οδήγησαν σε αυτήν την άνετη επικράτηση του P60 Pro απέναντι στον ανταγωνισμό, προκειμένου να επικεντρωθούμε στο πως οι κάμερες της νέας αυτής συσκευής μπορούν να μεταμορφώσουν την εμπειρία λήψης φωτογραφιών μέσω smartphone σε καθημερινή βάση.

Μια… DSLR διακοσίων γραμμαρίων!

Στο ένα τρίτο του βάρους μιας «παραδοσιακής», επαγγελματικής DSLR κάμερας και χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας μια βαλίτσα με εναλλάξιμους φακούς για κάθε περίσταση, το HUAWEI P60 Pro  υπόσχεται να αιχμαλωτίσει κάθε σας μοναδική στιγμή με τον τρόπου που αξίζει να την θυμάστε. Χωρίς στουντιακό φωτισμό και δίχως την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων, η «point-and-shoot» κύρια κάμερα του HUAWEI P60 Pro έχει από εσάς μόνο μια απαίτηση: να συμπεριλάβετε στο κάδρο σας κάθε τι που θέλετε να μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη σας για πάντα, με κρυστάλλινη ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα. Αν δεν ξέρετε τι σημαίνει ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα ή ISO, μην ανησυχείτε, τα ξέρει το P60 Pro! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί και να αφήσετε την εκπληκτική αυτή συσκευή να κάνει τη δουλειά που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν!

Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες φωτισμού, όσο «άτακτο» και αν είναι το αεικίνητο θέμα σας, όπου κι αν βρίσκεται ο ήλιος ή το φεγγάρι, δεν υπάρχουν συνθήκες που θα εμποδίσουν την κύρια κάμερα του HUAWEI P60 Pro από το να επιτύχει καθηλωτικά αποτελέσματα. Ένα από τα μυστικά της εν λόγω επιτυχίας βρίσκεται στο μεταβλητό φυσικό διάφραγμα (από F1.4 έως F4.0), το οποίο μεγιστοποιεί το εύρος των δυνατοτήτων του επιβλητικού κεντρικού φακού στην πανέμορφη πλάτη του νέου flagship της HUAWEI. Τα εντυπωσιακά bokeh πορτρέτα που κάποτε απαιτούσαν έναν χαρισματικό επαγγελματία φωτογράφο, πλέον απαιτούν μόνο ένα άγγιγμα του δαχτύλου σας στην οθόνη του P60 Pro. Η επιλογή του κατάλληλου διαφράγματος και η αστραπιαία εστίαση χαρίζουν εξαιρετικές φωτογραφίες, ακόμα και όταν συμμετέχουν πολλαπλά πρόσωπα, σενάριο που «μπερδεύει» σχεδόν όλες τις κάμερες κινητών στην αγορά.

Εξίσου υψηλής ποιότητας είναι και οι επιδόσεις των καμερών του HUAWEI P60 Pro όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι απαιτητικές. Λήψεις με αμυδρό φως, φωτογραφία με τον ήλιο κόντρα ή στη δύση του και φυσικά μοναδικές στιγμές από τη νυχτερινή σας διασκέδαση είναι άνετα διαχειρίσιμες από το ταλαντούχο software και hardware του P60 Pro. Οι RYYB αισθητήρες του είναι ειδικά κατασκευασμένοι για να καταγράφουν πλούσια οπτική πληροφορία, είτε φωτογραφίζετε την παρέα σας με τα ποτήρια ψηλά είτε το φεγγάρι και τον έναστρο ουρανό!

Στην τριπλή κύρια κάμερα του HUAWEI P60 Pro, εκτός από την 48MP Ultra Lighting Camera μεταβλητού διαφράγματος και την 13MP Ultra-Wide Angle Camera, έχουμε ακόμα μια… σταρ: την 48MP Ultra Lighting Telephoto Camera, με 3.5x οπτικό zoom και οπτική σταθεροποίηση. Με τη βοήθειά της και συνδυάζοντας οπτικό με ψηφιακό zoom μπορείτε να έχετε 30x μεγέθυνση με αποτελέσματα άξια να φιλοξενηθούν στο άλμπουμ σας. Φυσικά, η ψηφιακή μεγέθυνση μπορεί να αγγίξει έως και το 100x zoom προκειμένου να διαβάσετε κείμενο σε επιγραφές που δεν είναι ορατές… δια γυμνού οφθαλμού!

Αξίζει, επίσης, να επισημάνουμε πως ο τηλεφακός του HUAWEI P60 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις macro λήψεις σας. Μπορείτε να τραβήξετε κοντινά θέματα δίχως να χρειαστεί να «ακουμπήσετε» τον φακό πάνω τους, γεγονός που συνήθως έχει δυσάρεστες συνέπειες όταν προσπαθείτε για παράδειγμα να απαθανατίσετε το λατρεμένο σας κατοικίδιο. Οι φωτογραφίες σας με το νέο… super-phone της HUAWEI θα έχουν πάντα κρυστάλλινα αποτυπωμένο τον πρωταγωνιστή τους και έντεχνα θολωμένο το φόντο.

HUAWEI Mate X3: Και η καινοτομία συνεχίζει να… ξεδιπλώνεται

Αυτή την περίοδο, το HUAWEI P60 Pro δεν είναι το μοναδικό εκπληκτικό προϊόν που έχουν να επιδείξουν τα τμήματα R&D του κατασκευαστή που έχει ταυτίσει το όνομά του με την πρωτοπορία. Το HUAWEI Mate X3 θέτει νέα πρότυπα στα foldable smartphone, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του. Πρόκειται για το λεπτότερο και ελαφρύτερο foldable smartphone μεγάλης οθόνης στον κόσμο, καθώς ζυγίζει μόλις 239 γραμμάρια, ενώ το πάχος του ανέρχεται στα 11,08 χιλιοστά όταν είναι διπλωμένο και στα 5,3 χιλιοστά (!) όταν η εσωτερική OLED οθόνη 7,85 ιντσών ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο! Και διπλωμένο όμως είναι απόλυτα λειτουργικό ως… «απλό» flagship, χάρη στην OLED εξωτερική οθόνη 6,4 ιντσών. Διαθέτει ενσωματωμένη μεγάλη μπαταρία 4.800mAh και υποστηρίζει ενσύρματο HUAWEI SuperCharge 66 W, ασύρματο HUAWEI SuperCharge 50 W και ασύρματη αντίστροφη φόρτιση 7,5 W. Τέλος, το ξεχωριστό αυτό smartphone έρχεται με κύρια κάμερα Ultra Vision 50MP, κάμερα 13MP με υπερευρυγώνιο φακό και Periscope Telephoto κάμερα 12 MP, με οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό έως και 50x.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

The post Γιατί οι ειδικοί του χώρου ψήφισαν HUAWEI P60 Pro, χαρίζοντας στις κάμερές του… αυτοδύναμη κυβέρνηση στον χώρο της φωτογραφίας; appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα