Σε αναμονή του Xperia M dual

Η Sony ανακοίνωσε τα Xperia M και Xperia M dual περίπου πριν από τρεις μήνες, ωστόσο μέχρι σήμερα μόνο το πρώτο έχει κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες φήμες, η αναμονή για το Xperia M dual τελειώνει αφού αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα μέχρι το τέλος

του μήνα. Σύμφωνα με ένα tweet της Sony Mobile Russia, το dual SIM smartphone θα κοστίζει περί τα 345 δολάρια.

Πρόκειται, στην ουσία, για την ίδια συσκευή με το Xperia M με τη διαφορά ότι υποστηρίζει δύο κάρτες SIM. Διαθέτει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης FWVGA και εξοπλίζεται με διπύρηνο Snapdragon S4 Plus chipset χρονισμένο στο 1 GHz. Η μνήμη RAM έχει μέγεθος 1 GB, διαθέτει κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα VGA και μπαταρία χωρητικότητας 1.750 mAh.

Πριν περίπου τρεις μήνες η Sony ανακοίνωσε τα Xperia M και Xperia M dual ωστόσο έως σήμερα μόνο το πρώτο έχει κυκλοφορήσει.Το Xperia M dual θα το δούμε τελικώς από τα τέλη του μήνα και η τιμή του θα ξεκινά από τα 250 ευρώ.Το Sony Xperia M dual έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά του Sony Xperia M όπως τον επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus, 1GB RAM και οθόνη των 4 ιντσών, ωστόσο μπορεί να δεχθεί δύο κάρτες sim.

Keywords
Τυχαία Θέματα