Τι θα ανακοινώσει (τελικά) η Samsung στη Βαρκελώνη;

Πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το τι θα παρουσιάσει η Samsung στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης στα τέλη του Φεβρουαρίου. Η ίδια η εταιρεία έδωσε τέλος με ανακοίνωσή της στις φήμες που ήθελαν να παρουσιάζει το πολύαναμενόμενο Galaxy S III,

κρατώντας επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσής του.  Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή θα γίνει σε αυτόνομη ειδική εκδήλωση και όχι στα πλαίσια κάποιας έκθεσης, κοντά στην ημερομηνία του εμπορικού του λανσαρίσματος. Και αυτό δεν θα συμβεί μόνο επειδή θέλουν να μιμηθούν την ανάλογη επιτυχημένη στρατηγική marketing της Apple. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως στη Βαρκελώνη πιθανότατα θέλουν να ρίξουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο νέας γενιάς tablet τους, το Galaxy Tab.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν δύο μάλιστα tablet, με κωδικούς GT-P5100 και GT-P3100, να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Mobile World Congress. Το ακριβότερο μοντέλο (P5100) θα έχει οθόνη 10.1″ με την… εξωπραγματική ανάλυση ultra-HD 2560×1600 pixels και διπύρηνο επεξεργαστή  Cortex A15 Exynos 5250 στα 2Ghz, ενώ το μικρό του αδερφάκι P3100 θα είναι σαφώς οικονομικότερο, με μικρότερη διαγώνιο οθόνης και ανάλυση βέβαια. Όπως και να έχει, το allaboutandroid.gr θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις τη στιγμή που συμβαίνουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα