Rihanna: Συναντήθηκε με τον πρώην της

15:35 24/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Οι δυσάρεστες αναμνήσεις ξύπνησαν στο μυαλό της Rihanna, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρώην της Chris Brown.  H συνάντηση φυσικά δεν έγινε μετά από συνεννόηση των δύο,μιας και  τυχαία βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στο γνωστό club του Hollywood, Greystone Manor.
Η Rihanna,

στο παρελθόν ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον Chris Brown, σε σημείο που οδηγήθηκε στο δικαστήριο για να προφυλάξει τον εαυτό της και τη σωματική της ακεραιότητα. Λίγο καιρό μετά το περιστατικό, είχε δηλώσει ότι ντρέπεται για το γεγονός ότι είχε σχέση μαζί του.
Οι πρώτοι ψίθυροι που ακούστηκαν, όταν τους είδαν στον ίδιο χώρο ήταν ότι πρόκειται για μια συνάντηση ενόψει επανασύνδεσης. Όμως με την συμπεριφορά που είχαν και οι δύο στη διάρκεια της βραδιάς, αποδείχθηκε ότι αυτό δεν έχει καμία υπόσταση.
Πέραν του ότι ο Chris Brown, ήταν εκεί με τη νέα του αγαπημένη Karruenche Tran, η Rihanna δεν ήθελε να του μιλήσει. Μάλιστα δεν έφυγε από την κανονική έξοδο του club , αλλά προτίμησε μια πλαϊνή έξοδο, όπου κανόνισε να την περιμένει σωματοφύλακας. Πάντως και οι δύο είχαν καλή διάθεση και διασκέδασαν με τις παρέες τους. Η ποπ σταρ ήταν ξεκούραστη, χαλαρή και φανερά ανανεωμένη, μετά τις διακοπές που έκανε στη Χαβάη. Ήταν ντυμένη casual και φορούσε ένα T-shirt και μια μακριά γκρι ζακέτα.
Όπως μετέφεραν στα ξένα μέσα,  άνθρωποι που παρευρίσκονταν στο club εκείνο το βράδυ, στη διάρκεια της βραδιάς όντως κανένας από τους δύο,  δεν επιχείρησε να πλησιάσει τον άλλο.
Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα,  περί επανασύνδεσης. Άνθρωποι από το περιβάλλον του Chris Brown,  άρχισαν να διαδίδουν πριν από  ένα μήνα περίπου ότι η Rihanna τον έχει συγχωρέσει, για όσα έκανε και  το ότι κλίμα μεταξύ τους είναι πλέον θετικό.  Έλεγαν μάλιστα ότι η διάσημη τραγουδίστρια, επισκέπτεται τον Brown όποτε βρίσκεται στο  Los Angeles.

Keywords
Τυχαία Θέματα