Χρ. Λούλης: Γιατί ήθελε να γίνει πατέρας;

20:55 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Σκέψεις που δύσκολα εξομολογείται κάποιος, παραδέχθηκε σήμερα ο Χρήστος Λούλης, συζητώντας με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή « Πρωινό μου».
Ο Χρήστος και η σύζυγος του Έμιλυ Κολιανδρή,  πριν από   3 μήνες έγιναν γονείς και πέρα από την ευτυχία που τους έχει δώσει το γεγονός αυτό,  βιώνουν ευχάριστα αλλά και πρωτόγνωρα συναισθήματα. «Νιώθεις ότι έχεις αλλάξει από τότε που έγινε πατέρας;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά

και ο ηθοποιός απάντησε:«Ναι, έχω αλλάξει και ήθελα να γίνω πατέρας για να αλλάξω, να σταματήσω να σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου και όλα τα άλλα τα χαζά που σκεφτόμουν, να υπάρχει ένα πλάσμα που θα εξαρτάται από μένα και να με νοιάζει περισσότερο από μένα, να έχει ανάγκη να το ταΐσω και να το φροντίσω.  Μέχρι να γίνω πατέρας σκεφτόμουν μόνο το θέατρο, ποιους ρόλους θα παίξω, τη σχέση μου με την Έμιλυ, ήμουν πιο ματαιόδοξος και ήθελα αυτό να αλλάξει». «Είχες δηλαδή την ανάγκη να δώσεις την αγάπη  και την τρυφερότητα που έχεις μέσα σου…» θέλησε να διευκρινίσει η Φαίη Σκορδά και ο Χρήστος Λούλης απάντησε: «Αυτό ακούγεται πολύ όμορφο,  εγώ πιστεύω ότι έγινα πατέρας πιο πολύ για εγωιστικούς λόγους».
Πάντως , με βάση τα όσα είπε στη συνέχεια, είναι σωστός στο ρόλο του ως πατέρας: «Τη βοηθάω την Έμιλυ, αλλάζω πάνες στον μπέμπη, τον πλένω και το βράδυ όταν κλαίει το μωρό και ξυπνάει, ξυπνάω μαζί της.»

Keywords
Τυχαία Θέματα