Γωγώ Μπρέμπου: Μου έπαιρνε τσιγάρα η γιαγιά μου

13:45 3/2/2012 - Πηγή: EnterTV

«Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνο για τα λεφτά» είναι η βασική αρχή που πρεσβεύει η Γωγώ Μπρέμπου, η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για τη διαφορά τηλεόρασης και θεάτρου και το μυστικό της επιτυχίας.
«Θα θυσιάζατε  ή θα κάνατε υποχωρήσεις στην τέχνη σας ; Θα σας βλέπαμε ποτέ για παράδειγμα, σε μια επιθεώρηση στο Δελφινάριο ;»
«Για τον εαυτό μου, δεν θα το έκανα, αλλά για ανθρώπους που αγαπώ θα το έκανα. Αν είχα παιδιά ή κάποιον άνθρωπο που να είχε ανάγκη από τη δική μου οικονομική υποστήριξη,  θα το έκανα. Εγώ έχω μάθει να ζω απλοϊκά . Δεν έχω σπίτια, δεν έχω αυτοκίνητα, δεν έχω τίποτα. Έτσι έχω μάθει να ζω. Η χλιδή δεν είναι του γούστου μου!  Ούτε είχα την αυταπάτη ότι  κάποια μέρα θα βγάλω πολλά χρήματα από τη δουλειά μου. Αυτό μου επιτρέπει να κάνω τις επιλογές που θέλω και να γεμίζω από αυτές.»
«Από την τηλεόραση είχα αμειφθεί πάρα πολύ καλά, αλλά δούλεψα και πολύ σκληρά. Δεν ήταν χρήματα που μου χαρίστηκαν. Ήταν σκληρό να είσαι 25 χρονών και να δουλεύεις 18 ώρες την ημέρα.»
«Υπήρξαν εποχές δύσκολες οικονομικά ;» «Πολλές φορές. Δεν είχα να πληρώσω ούτε το κινητό ούτε τους λογαριασμούς μου. Μου έπαιρνε τσιγάρα η γιαγιά μου. Αλλά αυτό το επάγγελμα διάλεξα! Δεν αισθάνθηκα ποτέ λειψή ή αποτυχημένη. Πάντα έλεγα ότι θα γυρίσει ο τροχός, θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν περίμενα ποτέ να πάρω αξία από τα χρήματα που θα πάρω. Η αξία ενός ηθοποιού είναι να τον γεμίζουν οι επιλογές του.
«Δεν θεωρείτε ότι σήμερα κυριαρχούν οι «αρπαχτές» ;» « Το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να κλέψουν τις ευκαιρίες από τους νεότερους. Στην Ελλάδα υπάρχουν οι καρεκλοκένταυροι. Αυτοί που έχουν μια θέση και θέλουν να την κρατήσουν για πάντα.»
«Η δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας, ακόμα και αν έχεις κάποιο ταλέντο, χρειάζεται να το καλλιεργήσεις πολύ.»
Πηγή : ΕΓΩ

Keywords
Αναζητήσεις
ποια ειναι η γιαγια της γωγως μπρεμπου
Τυχαία Θέματα