Ι. Πηλιχού Τι της είπε ο σύντροφός της μετά τη μεγάλη νίκη

10:06 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η  Ιωάννα Πηλιχού, μετά από τέσσερις μήνες εντατικών προπονήσεων, ωραίων στιγμών αλλά και απογοητεύσεων αναδείχθηκε νικήτρια του « Dancing on ice».
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK, μίλησε για τα…απρόοπτα που συνέβησαν μετά τον τελικό, για το πώς εισέπραξε τη νίκη της αλλά και για τη σχέση της με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
«Θυμάστε εκείνα τα δευτερόλεπτα πριν

από την ανακοίνωση του αποτελέσματος που σας ανέδειξε νικητές στο Dancing on Ice

«Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβαινε πριν. Το μόνο που θυμάμαι είναι η ζεστή αγκαλιά της Πηνελόπης μετά. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα κερδίζαμε ! Δεν περίμενα καν ότι θα φτάναμε στον τελικό!
«Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έκανες όταν κέρδισες ;»

«Πήγα στο νοσοκομείο ! Δυστυχώς την ώρα που ήμουν στο φορείο για το πόδι μου, χτύπησα κατά λάθος το χέρι μου και τελικά όπως είπαν οι γιατροί, το ράγισα.»
«Τι σου είπε ο αγαπημένος σου, Σαράντος Γεωγλερής, για τη μεγάλη νίκη σου ;»

«Συναντηθήκαμε στο νοσοκομείο οπότε τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Εκεί που μου έλεγε συγχαρητήρια, εκεί με ρωτούσε αν πονάω…»
«Τι απαντάς σε όσους υποστηρίζουν ότι δύο καλλιτέχνες δεν μπορούν- λόγω ανταγωνισμού- να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη;»
Δεν συμφωνώ γιατί βλέπω και άλλους συναδέλφους που είναι ζευγάρια και δεν διακρίνω ανταγωνισμό μεταξύ τους. Ίσα ίσα που όταν ο σύντροφός σου κάνει κάτι καλό, χαίρεσαι
Πηγή : ΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα