Κ. Μιχαήλ: «Έκανα γυμνό με άνεση»

09:21 28/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Βιώνει τα συναισθήματα μιας γυναίκας που έζησε την απόλυτη μοναξιά, την απόλυτη δόξα και την πτώση, που αυτοκαταστράφηκε μέσα στα πάθη και τις εξαρτήσεις της. Ερμηνεύοντας το ρόλο της «Σεβάς Χανούμ» στο θέατρο Αγγέλων Βήμα είχε την ευκαιρεία να γνωρίσει καλύτερα την ανθρώπινη ψυχή.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό « Hello» μίλησε για το ρόλο της αλλά και για την εποχή που έχει αφήσει πίσω. Τότε που όλοι την ταύτιζαν με τη Λίλη του « Λαβ Σόρρυ» και τη Ρένα από το «Kαι οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή».  Στο παρελθόν είχε την τόλμη να κάνει φωτογράφηση για το Playboy, μια επιλογή για την οποία πολλοί την επέκριναν.
Μιλώντας στο περιοδικό, εξήγησε γιατί φωτογραφήθηκε γυμνή.
« Τη φωτογράφηση την έκανα με άνεση. Ίσως και να ήθελα να ανατρέψω την «ξενέρωτη Λίλη». Ηθοποιός σημαίνει στάση ζωής. Δεν έχω πρόβλημα με το γυμνό μου σώμα, με το ότι σπούδασα Θεολογία, με το ότι είμαι ακόμα με τους γονείς μου. Δεν το κάνω επειδή με βλέπετε εσείς, αλλά επειδή είναι η άποψή μου. Ήταν όμως και το σπάσιμο της εικόνας μιας γυναίκας που είχε εγκαταλείψει το ερωτικό της στοιχείο. Σαν φόρος τιμής στις καλοαναθρεμμένες γυναίκες του Παπάγου που είδαν τον μάτσο τύπο του υδραυλικού και ταράχτηκαν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα