Κάντο όπως η Έλενα

12:11 29/1/2012 - Πηγή: EnterTV

H Έλενα Πολυκάρπου γράφει:

Δεν ξέρω για την δική σας εβδομάδα, αλλά η δική μου ήταν πολύ δύσκολη για πολλούς λόγους, αλλά δεν θέλω να χάνουμε το κέφι μας . Έχω για εσάς 3 καταπληκτικές συνταγές ομορφιάς,  που φυσικά μπορείτε να τις κάνετε μόνες  στο σπίτι σας και θα νοιώσετε ακόμα πιο όμορφες!!! Πριν όμως θέλω να σας πω το πρόβλημα μου. Η  κορούλα μου η  Βασιλική είναι ενός έτους και θέλει να κοιμάται μαζί με την μαμά και τον μπαμπά. Βλέπετε κάναμε το λάθος να την βάλουμε δυο τρεις φορές  στο κρεβάτι μας και τώρα ζούμε ένα δράμα.

Την κοιμίζω στο κρεβάτι μας ,την μεταφέρω στο κρεβατάκι της και στις 2 ξυπνάει.  Την φέρνω πάλι στο κρεβάτι μας,  κοιμάται,  την ξαναπάω στο κρεβατάκι της και στην καλύτερη περίπτωση το κάνουμε αυτό τουλάχιστον δυο φορές  μέσα στην νύχτα. Την άφησα να κλάψει  και μας άκουσε όλη η Καλλιθέα!!!Αν έχετε λύση στο πρόβλημα μου, αναμένω μηνύματα και εγώ χαλί να με πατήσετε. Και για να επανέλθω στο θέμα μας, για τις απανταχού μαμάδες με μαύρους κύκλους,  μια πολύ καλή λύση είναι τα παγάκια. Βάλτε  τα στη περιοχή τον ματιών και μαύροι κύκλοι τέλος!

 Μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

1 σφηνάκι χυμό πορτοκαλιού

1 σφηνάκι ελαιόλαδο

2 σφηνάκια μελί

Ζεστή πετσέτα

Ανακατεύετε όλα τα  υλικά καλά, τα απλώνετε στα μαλλιά σας και  τα τυλίγετε με μια ζεστή πετσέτα. Τα αφήνετε για 30 λεπτά και τα λούζετε. Το επαναλαμβάνετε δυο φορές το μήνα.

Μάσκα προσώπου(λευκαντική)

2 κουταλιές γιαούρτι

½ κουταλιά χυμό λεμονιού

Ανακατεύετε τα υλικά καλά, απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο σας και το αφήνετε για 20 λεπτά.  Επαναλάβετε το μια φορά την εβδομάδα, πάντα βραδινή ώρα, ώστε να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο, ακόμα και το χειμώνα.

 Μάσκα για το σώμα (για ξηρές επιδερμίδες)

1 κουταλιά σούπας μέλι

1 κουταλιά σούπας κουάκερ

1 φλιτζάνι γιαούρτι

1 κούπα ελαιόλαδο

Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά, απλώνετε το μείγμα στο σώμα σας και το αφήνετε για μισή ώρα. Αφαιρέστε το με αρκετό νερό και η επιδερμίδα σας θα είναι σαν μωρού.  Επαναλάβετε το μια φορά την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα