Μαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για τον άντρα της

12:00 29/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Τη ρομαντική και συναισθηματική πλευρά της,  έδειξε η Μαρία Μπεκατώρου, όταν βρέθηκε  καλεσμένη στην εκπομπή « Βράδυ», του Πέτρου Κωστόπουλου.
Η Μαρία μίλησε για το τεράστιο βήμα που έχει κάνει στην καριέρα της, για τη χαρά που της δίνει η παρουσίαση και η μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε από το « Μega» να δείξει την αξία της και φυσικά για τον άνθρωπο με τον οποίο έχει συνδέσει την προσωπική της ευτυχία, το σύζυγό της, Αντώνη.
« Τον Αντώνη  τον παντρεύτηκα γιατί τον ερωτεύτηκα και γιατί τον θαυμάζω, για τις γνώσεις του, για την πορεία της ζωής του και το επίπεδό του και στην πορεία του χρόνου κατάφερα όπως νιώθω εγώ, να  τον κάνω να νιώσει κι αυτός».
Όσο για το ποιος κάνει τις δουλειές του σπιτιού, η Μαρία ήταν κατηγορηματική:

« Α… εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον άντρα μου δεν θέλω να τον βλέπω ούτε να πλένει, ούτε να σιδερώνει, ξενερώνω. Από την άλλη να μαγειρεύει δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν του αρέσει.»
Η γλυκιά παρουσιάστρια πρόσθεσε επίσης ότι σε μικρότερη ηλικία ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και ότι της αρέσει ένας άλλος τρόπος διασκέδασης από αυτόν που επικρατεί σήμερα. «Μου αρέσουν οι οπερέτες, τα τραγούδια της παλιάς Αθήνας και οι ελληνικές ταινίες» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα