Μαρία Τσουρή: O Παναγιώτης είναι ιδανικός για μένα

13:05 27/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Μαρία Τσουρή αποφάσισε να σταματήσει το πόλο και να δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια της, στο παιδί που περιμένει και στο σύντροφό της, Παναγιώτη Βασιλόπολο.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε για όλα τα εκείνα που την ενέπνευσαν στον Παναγιώτη, που είναι και αυτός αθλητής και μάλιστα ένας από τους κορυφαίους της ομάδας του Ολυμπιακού και περιέγραψε πως ονειρεύεται να εξελιχθεί η σχέση τους στο μέλλον.
« Πολλές γυναίκες λένε ότι αποφασίζουν να παντρευτούν τον άντρα

που στο πρόσωπό του βλέπουν τον ιδανικό πατέρα για τα παιδιά τους…»

«Εμένα, για να είμαι ειλικρινής, ούτε καν με απασχόλησε αν θα είναι καλός πατέρας ο Παναγιώτης. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει, αλλά αυτό που με έκανε να πω «ναι» είναι ότι θεωρώ ότι είναι ιδανικός για εμένα, όχι για τα παιδιά μου. Ξέρω πολλούς που είναι πολύ καλοί πατεράδες, αλλά δεν συμπεριφέρονται καλά στις γυναίκες τους. Βλέπω τους γονείς μου που είναι 32 χρόνια μαζί και εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και θέλω κι εγώ όταν μεγαλώσουμε με τον Παναγιώτη και τα παδιά μας θα φύγουν από κοντά μας, να μπορούμε να επικοινωνούμε και να περνάμε καλά,  μαζί όπως όταν πρωτογνωριστήκαμε, ενάμιση χρόνο πριν.»
«Πώς σου έκανε πρόταση γάμου ο Παναγιώτης ;»

«Απ’ ότι μου είπε μετά ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι που θα πηγαίναμε αλλά δεν κρατήθηκε. Μόλις πήρε το δαχτυλίδι και ήρθε σπίτι, μου το έδωσε και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και τελικά ήταν πολύ καλύτερα που η πρόταση έγινε τόσο αυθόρμητα, γιατί αν μου είχε προτείνει να πάμε κάπου, ίσως και να το είχα υποψιαστεί. Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου τη συγκεκριμένη στιγμή. Ομολογώ ότι μέχρι να μου συμβεί ήμουν πολύ κατά των προτάσεων γάμων με τα μονόπετρα και θεωρούσα ότι ανακαλύφθηκαν κυρίως για εμπορικούς λόγους. Αλλά τελικά διαπίστωσα ότι είναι μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, γιατί κάθε άντρας το σκέφτεται πολύ και το επεξεργάζεται πριν κάνει πρόταση γάμου.»
«Οι περισσότεροι μέλλοντες μπαμπάδες γίνονται υπερπροστατευτικοί με τις γυναίκες τους. Ισχύει το ίδιο και για τον Παναγιώτη ;»

«Ο Παναγιώτης είναι γενικά προστατευτικός ως χαρακτήρας, οπότε δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια σημαντική διαφορά. Από την όλη συμπεριφορά του όμως διαπιστώνω ότι τον έχει αγγίξει πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης και του αρέσει που θα γίνει πατέρας. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι κανένας μέλλοντας μπαμπάς συνειδητοποιεί τι συμβαίνει μέχρι να δει το μωρό ή μάλλον όταν μάλιστα σταματήσει να θηλάζει, γιατί ακόμα και το πρώτο διάστημα είναι συνέχεια κολλημένο στο σώμα της μητέρας. Εδώ ακόμα κι εγώ δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι σε έξι μήνες θα γίνω μαμά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα