Μαρινέλλα: Η Νατάσα είναι Κυρία με κ κεφαλαίο!

21:25 1/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Ένας θρύλος και μια μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια συναντήθηκαν φέτος στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός». Η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου,  παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη,  στο ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio και στον Τάσο Τρύφωνος  και μίλησαν για τη συνεργασία τους,  εστιάζοντας στο σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει η μια για την άλλη.
«Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και ξέρω καλά ποιον άνθρωπο έχω απέναντί μου.  Ήταν όνειρο της ζωής μου να βρεθώ με τη Μαρινέλλα! Ήμουν

πολύ σίγουρη γι’ αυτό που θα παρουσιάσουμε. Όταν τραγουδάς με τη Μαρινέλλα νιώθεις σίγουρη ! Την ιδέα την έριξα εγώ σχεδόν πριν από 22 χρόνια αλλά έπρεπε να περάσουν για να γίνει αυτό μεγάλο, να γνωριστούμε, να αγαπηθούμε και να προκύψει», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου εκφράζοντας τη μεγάλη επιθυμία που είχε να συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα.
Η Μαρινέλλα από την άλλη εξέφρασε τη γνώμη και τα συναισθήματά της για την Νατάσα Θεοδωρίδου: «Εκτός από πολύ καλή τραγουδίστρια, αγκάλιασα και έναν υπέροχο άνθρωπο.  Η  Νατάσα είναι Κυρία με κ κεφαλαίο. Καλή μάνα, καλός άνθρωπος. Η Νατάσα είναι η κλασική που θα μείνει.  Εμείς, ως γενιά θα φύγουμε. Τι θα κάνουμε, με μπαστούνι θα τραγουδάμε ; H Νατάσα είναι η κλασική τραγουδίστρια που θα μείνει για χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα