Οι ευχές του Ρέμου στο Αρναούτογλου

18:20 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου,  έκανε την παρουσίαση του βιβλίου του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του παρουσιαστή, όπως  o Γιάννης Λάτσιος, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαβασιλείου.  Διακριτικά στεκόταν δίπλα του η σύντροφός του,  Νικόλ Κοτοβός.
Ο Αντώνης Ρέμος, μίλησε στους δημοσιογράφους για το Γρηγόρ,η με τον οποίο τους συνδέει αληθινή και ουσιαστική

φιλία. «Σε αυτό το βιβλίο έβγαλε τις ανησυχίες και τους φόβους του.  Διάβαζοντάς το κάποιος μπορεί να αποκρυπτογραφήσει όλο τον ψυχισμό του Γρηγόρη» και συνέχισε: «Εγώ θέλω να του ευχηθώ, να έχει πάντα ανησυχίες και να μεταφέρει τους προβληματισμούς και γενικότερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά του γράφοντας βιβλία που σε όλους έχουν κάτι να πουν».
Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι φοβάται,  απέφυγε να απαντήσει, κάνοντας χιούμορ αλλά έγινε και λίγο δεικτικός προς τους δημοσιογράφους : «Φοβάμαι εσάς, τους δημοσιογράφους».

« Εμάς ; Γιατί ;» ρώτησε απορημένη η κοπέλα που έκανε το ρεπορτάζ .

« Γιατί έχετε αυτά τα μικρόφωνα, τα οποία είναι σαν τα μαχαίρια, αν ξέρεις να τα χρησιμοποιήσεις κάνουν καλό, αν δεν ξέρεις, μπορεί και να σκοτώσεις».
Τις δηλώσεις αυτές του Αντώνη Ρέμου,  σχολίασαν οι παρουσιαστές και η ομάδα της εκπομπής « Πρωινό μου» και προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν τα όσα είπε ο τραγουδιστής και να καταλάβουν αν έχει κάποιο παράπονο από τους δημοσιογράφος. «Εγώ τον αγαπώ το Γρηγόρη και είναι από τους ανθρώπους  που πάντα απαντούν και ξέρουν να απαντήσουν, έχει χιούμορ», είπε η Φαίη Σκορδά  και ο Τάσος Θεοδώρου, είπε μια άλλη άποψη:  «Εγώ κατάλαβα ότι ένα παράπονο το έχει, θεωρεί δηλαδή ότι του έχουν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι κάποιες στιγμές» . Ο Γιώργος Λιάγκας τότε υπεραμύνθηκε των συναδέλφων του:«Εγώ πιστεύω ότι γενικά του έχουν φερθεί καλά του Αντώνη, τώρα αν ήταν με μια επώνυμη κοπέλα και χώρισε…ε, δεν θα το σχολίαζαν;»

Keywords
Τυχαία Θέματα