Πίτα με ριγανάτο λουκάνικο από την Ελένη Ψυχούλη

Υλικά για 6-8 άτομα7 φύλλα κρούστας3 μεγάλα ριγανάτα λουκάνικα Μιράν1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο3 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά4 αβγά1 γιαούρτι στραγγιστό1 ποτήρι γάλαελαιόλαδο για το ταψί και τα φύλλαΕκτέλεσηΑφαιρούμε την εξωτερική πέτσα από το λουκάνικο και κομματιάζουμε σε πολύ μικρά κομματάκια το εσωτερικό του. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, σοτάρουμε
Keywords
Τυχαία Θέματα