Σοκολάτα κρεμέ με φράουλα από τον Στέλιο Παρλιάρο

15:31 12/5/2015 - Πηγή: EnterTV
Μερίδες: 4, Προετοιμασία: 35΄, Αναμονή: 1 ώραΦτιάχνουμε μια κρεμ ανγκλέζ ως εξής: σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη με έναν αυγοδάρτη και προσθέτουμε λίγο από το μείγμα γάλακτος-κρέμας.Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ μέσα στην κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα