Τι είπαν Φαίη και Γιώργος για τη Μανωλίδου

11:52 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Αν κατέβαιναν στην ίδια εκλογική περιφέρεια ο Άδωνις και η Μανωλίδου, θα κέρδιζε η Μανωλίδου. Στην κάμερα του Star μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ξεκαθάρισε τα πάντα σχετικά με το ενδεχόμενο να πολιτευτεί η Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πολιτευτεί

η Ευγενία, όπως είπε και η ίδια. «Ένας πολιτικός στην οικογένεια αρκεί, η Ευγενία έχει τη δική της σταδιοδρομία και τα δικά της επαγγελματικά όνειρα και σχέδια».
Το απόσπασμα αυτό από τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, προβλήθηκε και σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μου».  Ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε: «Εγώ πιστεύω ότι σε προσωπικό επίπεδο, της έχει απαγορεύσει να κατέβει στην πολιτική γιατί φοβάται, αν κατέβαιναν στην ίδια εκλογική περιφέρεια ο Άδωνις και η Μανωλίδου, σίγουρα η Μανωλίδου θα κέρδιζε και με διαφορά, θα τον έτρωγε και δεν την αφήνει γιατί δεν θέλει να πάρει το ρίσκο».
«Τώρα αυτή την υπόθεση πώς την κάνεις ;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά.
«Καταλαβαίνω εγώ… και φαίνεται και από τη γλώσσα του σώματος» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και τότε η Φαίη είπε την άποψή της:   «Εγώ πιστεύω ότι ή ίδια δεν θέλει, δεν είναι δυνατόν η Ευγενία να θέλει κάτι και να μην το κάνει, δεν είναι από αυτές τις γυναίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα