Τι θα φάμε στις διακοπές

11:02 3/7/2012 - Πηγή: EnterTV
Πολύ κρέας, διάφορα «μποστανοειδή» και πολλά λαδερά, επιρροές από Τουρκία αλλά και Ιταλία: η κουζίνα των Δωδεκανήσων. Κι ακόμη, όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα συνηθίζεται η φέτα σαν συνοδευτικό των πάντων, εδώ τον ίδιο ρόλο παίζουν οι…σαρδέλες! Ρόδος: τζιζ μπιζ δηλαδή πικάντικα μπιφτέκια τούρκικης προέλευσης, ντολμάδες της νύφης, γιαπράκια (πάλι ντολμάδες), χταποδοκεφτέδες, πιταρούδια από ρεβύθια, σπινιάλο-μόνο
Keywords
Τυχαία Θέματα