Τσιζκέικ με σάλτσα βύσσινο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

21:31 14/7/2012 - Πηγή: EnterTV
Ξέρετε ότι όταν θέλουµε να αδιαβροχοποιήσουµε µια τάρτα, γλυκιά ή αλμυρή, µπορούµε λίγο πριν το τέλος του ψησίματος της να την αλείψουµε µε ασπράδι αυγού και να συνεχίσουµε το ψήσιµο για λίγα λεπτά ακόµα; Αυτό θα τη διατηρήσει τραγανή µέχρι το τελευταίο κοµµάτι και δεν θα ρουφήξει υγρασία από κρέµα, φρούτα κ.λπ. Υλικά Για τη
Keywords
Αναζητήσεις
τσιζ κεικ αργυρω, τσιζκεικ βεφα
Τυχαία Θέματα