Τζόρτζεβιτς: Τι δήλωσε πως τον στενοχωρεί;

16:41 2/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για περισσότερο από μια ώρα στους σπουδαστές του «CITY UNITY COLLEGE» και αποκάλυψε πολλά πράγματα. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και πλέον παλαίμαχος παίκτης έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ, μιλώντας για τον Λέτο, που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του, για την καριέρα του και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, για την

Εθνική Ελλάδος, αλλά και τους Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη

Η επιλογή που έχω κάνει αποδείχτηκε ότι ήταν σωστή. Έκρινα ότι το πιο σωστό να πάω στον Ολυμπιακό. Με βάση αυτά ξεκίνησε μια δύσκολη πορεία, ιδίως στα πρώτα χρόνια, που κατέληξε σε πολλές επιτυχίες. Αν ο αθλητής δεν συμβιβάζεται με το σύνολο δεν μπορείς να εξελιχθείς και ατομικά.

Είχα πρόταση από την ΑΕΚ, όταν έπαιζα στον Πανηλειακό. Πολύ έντονο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή. Η δική μου όμως πρόβλεψη, ήταν ότι έβλεπα το πιο σημαντικό μακροπρόθεσμα. Κακά τα ψέματα, να πας σε μια ομάδα και να πάρεις ακόμα ένα τίτλο δεν λέει κάτι. Η μόνη ομάδα που έβλεπα ότι πάει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή ήταν ο Ολυμπιακός. Ήταν επιθυμία μου.

Είχε συμφωνήσει ο Τροχανάς με τον Σταυρόπουλο. Είχα δώσει όμως τον λόγο μου στον Ολυμπιακό, είχε συνάντηση ο Λούβαρης με Σταυρόπουλο. Στο ραντεβού  με τον Σταυρόπουλο είδα άλλους ανθρώπους από αυτούς που περίμενα. Όμως, έχοντας δώσει τον λόγο με στον Ολυμπιακό, παρότι η προσφορά της ΑΕΚ ήταν 3,5 φορές καλύτερη από τον Ολυμπιακό επέλεξα τον Ολυμπιακό μετά από διαφωνίες με την διοίκηση του Πανηλειακού.

Η παρουσία του Μπάγεβιτς έπαιξε ρόλο, μικρό όμως, όχι όπως παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ. Για πρώτη φορά μιλήσαμε με τον Μπάγεβιτς  στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για προετοιμασία στο γκολφ της Γλυφάδας».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς sto xxsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα