Βάσια Τριφύλλη: Ο Μπούτος δεν με συμπαθεί

12:56 1/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Χείμαρρος η  Βάσια Τριφύλλη στη εκπομπή « Πρωινό μου»,  μίλησε έξω από τα δόντια και είπε τα παράπονα που έχει από το Mega: «Θεωρώ τον εαυτό μου από τους στυλοβάτες του Mega. Το Mega ξεκίνησε με τους « Αυθαίρετους» μια Τετάρτη απόγευμα, που έκαναν μεγάλη επιτυχία και μετά ήρθε το « Ραντεβού στα τυφλά» που όταν το παρουσίαζα έκανε ρεκόρ τηλεθέασης. Μέχρι 98 % είχε φτάσει, ακόμα και όταν παίζαμε απέναντι από αγώνα της εθνικής

, πιάναμε σαραντάρια και στεναχωριέμαι που ο Μπούτος στο γραφείο του δεν έχει ούτε μια φωτογραφία από τα όσα έχω κάνει στο Mega , έχει άλλους,  Δεν πρέπει να με συμπαθεί καθόλου αυτός ο Μπούτος… Έχω παράπονο που δεν με έχουν φωνάξει να παίξω ούτε μια πεθερά…»
Ο Γιώργος Λιάγκας δικαιολόγησε το διευθυντή προγράμματος του Mega και είπε ότι μάλλον υπάρχει φωτογραφία της και δεν την έχει καλέσει ,γιατί δεν γνωρίζει την επιθυμία της. Πρόσθεσε ότι όλοι στην τηλεόραση και δεν εξαίρεσε τον εαυτό του και τη Φαίη Σκορδά είναι αναλώσιμοι. «Εμείς κάνουμε εδώ και δύο χρόνια ένα πρωινό που σημειώνει τα μεγαλύτερα νούμερα και δεν ξέρουμε αν αύριο θα υπάρχουμε». Τότε η ηθοποιός έκανε τη σύγκριση με όσα ισχύουν στην αμερικανική τηλεόραση και είπε: «Στην Αμερική οι επιτυχημένοι παρουσιαστές δεν φεύγουν αν δεν σαπίσουν πρώτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα