Βασιλική Ανδρίτσου: Είμαι η κυρία Κοκοβίκου

13:25 6/2/2012 - Πηγή: EnterTV

 Έξι χρόνια ερωτευμένη και μερικούς μήνες παντρεμένη, είναι η Βασιλική Ανδρίτσου, που βλέπουμε φέτος στο σίριαλ « Βασιλιάδες», αλλά και στη θεατρική παράσταση «Ράους». Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα « Λοιπόν», μίλησε για το γάμο της αλλά και για το πώς λειτουργεί στη δουλειά της.
«Δεν έχεις λιώσει από έρωτα ως φρεσκοπαντρεμένη;»

«Έξι χρόνια ερωτευμένη ! Επειδή παντρεύτηκα τώρα ; Προϋπήρχε,  αλλά βέβαια είναι στο χέρι μας να διατηρηθεί. Δεν μπορεί να είσαι ερωτευμένος στο κόκκινο για 6, 10, 50 χρόνια, γιατί θα πάθεις νευρικό κλονισμό.»
« Είμαι

η κυρία Κοκοβίκου και κάνουμε πλάκα με αυτό. Περνάμε μια όμορφη και γλυκιά φάση. Πρέπει να υπάρχει αγάπη, σεβασμός, θαυμασμός και ο έρωτας με το φλερτ μεταξύ ζευγαριού έρχεται, καταλαγιάζει και ξαναέρχεται»
« Η αλήθεια είναι ότι σκεφτήκαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Σαν ιδέα μας ήρθε να πάμε στο Λας Βέγκας για ταξίδι και να παντρευτούμε εκεί με τον Εlvis Presley να μας παντρέψει. Ως ιδιοσυγκρασίες το θέλαμε αλλά επειδή είμαστε πολύ δεμένοι με τις οικογένειές μας και οι γονείς μας ήθελαν θρησκευτικό γάμο, το ξέραμε, οπότε, δεν τους πικράναμε, τους κάναμε το χατίρι. Για μας δεν είχε ιδιαίτερη σημασία πως θα γίνει. Επηρεαστήκαμε από εκείνους. Δεν υπήρχε περίπτωση να στεναχωρήσω τη μάνα μου ούτε ο Νίκος τη δική του. Έτσι, κάναμε το θρησκευτικό γάμο. Το καλύτερο μας θα ήταν το Λας Βέγκας, αλλά η μάνα μου θα «χαιρόταν» ιδιαιτέρως να με παντρέψει ο Elvis Presley
« Ο άντρας μου είναι πολύ καλός διαχειριστής οικονομικών, εγώ μετράω ακόμα με τα δάχτυλα, εκείνος με το μυαλό του και το ισορροπεί. Το κράτος να μην μας τα πάρει όλα όμως.. έχω πληρώσει το χαράτσι, την εφορία την πληρώνω σιγά – σιγά και θα δούμε… Θα την ξεχρεώσουμε το 2040 ίσως ;» ( Γέλια)

Keywords
Τυχαία Θέματα