0-0: Κουλούρια Αγρινίου...

Με οδηγό το καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Παρί ήθελε να πάει ο Μίτσελ στο Αγρίνιο, ωστόσο ο Παναιτωλικός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τους Πειραιώτες οι οποίοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών.

Το ματς στο Αγρίνιο ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό μπροστά σε 6000 φίλους του Παναιτωλικού που γέμισαν το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε εύκολα τους διαδρόμους που θα ήθελε, με την ομάδα του Χάβου να βγάζει στο γήπεδο πάθος και ενέργειας αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό

να προσέχει την άμυνά του.

Δοκάρι... από έξω!

Οι μεγάλες ευκαιρίες έλειπαν, ωστόσο όλες τις έκανε ο Ολυμπιακός. Ο Σιόβας με κεφαλιά στην αρχή του αγώνα και ο Σαβιόλα στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με τον Αργεντινό μάλιστα να σημαδεύει στο 26΄ την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Ο χρόνος κυλούσε στο Αγρίνιο και όσο το ματς έφτανε πήγαινε προς το ημίχρονο υπήρχε εκνευρισμός και από τις δύο πλευρές λόγω των αποφάσεων του Σιδηρόπουλου. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το μηδέν, κάτι που βόλευε την ομάδα του Αγρινίου.

Μόνο από στημένα

Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν βελτιώθηκε, ο Μασάντο τραυματίστηκε και ο Μίτσελ έριξε στο ματς τους Εντιγκά και Κάμπελ για να δώσει φρεσκάδα στον άξονα. Ο Παναιτωλικός ωστόσο κρατούσε γερά το μηδέν, καθώς ο Ολυμπιακός απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις.

Πάντως ο Ολυμπιακός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μήτρογλου στο 90΄, όμως ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν σε θέση οφσάιντ και ο βοηθός σήκωσε σωστά τη σημαία.

Ήρωας ο Ράφαελ!

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χολέμπας πήγε να βάλει γκολάρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκανε εκπληκτική επέμβαση και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του! Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν τα κατάφερε να αποδράσει από την σκληρή έδρα του Παναιτωλικού και μετά τον ΠΑΟΚ που έχασε τρεις βαθμούς, ήρθε η σειρά των «ερυθρολεύκων» να σταματήσουν στο Αγρίνιο.

SPORTDOG.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα