27η Έκθεση Βιβλίου στον Πειραιά

Τις «πόρτες» της στο κοινό άνοιξε τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, η 27η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι Πειραιά, που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά.

Στην οργάνωση της έκθεσης συμμετέχει και ο Δήμος Πειραιά

με περίπτερο που ο επισκέπτης μπορεί να πάρει χρηστικές πληροφορίες για το Δήμο, τουριστικούς οδηγούς για την πόλη και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Καλοκαιριού, στο «Βεάκειο» Θέατρο.

«Και φέτος είμαστε πιστοί στα ραντεβού που δίνουμε εδώ στον Πειραιά με τη γνώση» δήλωσε στα εγκαίνια της έκθεσης ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Η 27η Έκθεση Βιβλίου, στην πόλη μας, ανοίγει τις πύλες της επιβεβαιώνοντας ότι ο Πειραιάς είναι και λιμάνι Πολιτισμού.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που η χώρα μας δίνει την δική της μάχη, για την έξοδό της από μια κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κρίση αρχών και αξιών, το Βιβλίο και ο Πολιτισμός αποτελούν πεδίο για σύνθεση, συνεννόηση, μελέτη αλλά και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Με εφόδιο τη δύναμη της γνώσης μπορούμε να βάλουμε τέλος στη βαρβαρότητα και στην μονολιθικότητα απόψεων που προσβάλλουν την κοινωνία και καλλιεργούν το διχασμό της» πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην έκθεση βιβλίου συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη τη χώρα και υπάρχει πληθώρα τίτλων που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας: 19:00 - 23:00. Είσοδος ελεύθερη στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα