31χρονη μαχαίρωσε τον 68χρονο φίλο της

Από μια γυναίκα με την οποία διατηρεί φιλική σχέση λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας ηλικιωμένος στην Πάτρα, που κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου με τραύμα από μαχαίρι στο θώρακα!

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 31χρονη Ελληνίδα άρπαξε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και το κάρφωσε στο σώμα του 68χρονου άνδρα νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενώ βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του! Αμέσως μόλις τον είδε να πέφτει αιμόφυρτος, τον μετέφερε στο νοσοκομείο

όπου παραμένει βαριά τραυματισμένος και αφού τον παρέδωσε στους γιατρούς έσπευσε να εξαφανιστεί!

Το θύμα κατάφερε να αποκαλύψει την ταυτότητα της παρ’ ολίγον δολοφόνου του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου κι εκείνοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου, η 31χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στα Ζαρουχλαιίκα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τους λόγους που την έκαναν να αποπειραθεί να σκοτώσει τον φίλο της βρίσκονται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα