31ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας-Ζητούνται εθελοντές

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου διεξάγεται ο 31ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. και αγώνας για παιδιά 2χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το περιοδικό RUNNER. Οι διοργανωτές καλούν εκτός από τη συμμετοχή μεγάλων και μικρών για τους αγώνες δρόμου να βοηθήσουν και όσοι εθελοντικά θέλουν να συμβάλουν

στην επιτυχία του αγώνα που αποβλέπει και αποσκοπεί στην προώθηση του λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και στη γνωριμία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού:

Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων

Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά

Ώρα εκκίνησης:

10:00 π.μ.

Απόσταση αγώνα

10 χλμ, – σκυταλοδρομία 2×10 χλμ. – 2 χλμ. για παιδιά

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του Αγ. Κοσμά, έξοδος από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες..

Τροφοδοσία:

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. καθώς και στον τερματισμό.

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης έχει σαν στόχο να εμπλέξει τους συμμετέχοντες σε βασικούς οργανωτικούς τομείς όπως:

Παράδοση πακέτων συμμετοχής

Παράδοση αναμνηστικών διπλωμάτων, μεταλλίων κτλ.

Υδροδοσία αθλητών (Τερματισμός – Διαδρομή)

Φύλαξη αντικειμένων (Παραλαβή – Παράδοση προσωπικών αντικειμένων)

Η διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης θα είναι:

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 07:30 π.μ. – 12:30 π.μ.

Παροχές της διοργάνωσης προς τους εθελοντές:

Αναμνηστικό T-Shirt, race bag

Βεβαίωση εθελοντικής εργασίας

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ( [email protected] ) αποστέλλοντας μας τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

EMAIL

ΜΕΓΕΘΟΣ T-SHIRT

Οι διοργανωτές ευχαριστούν εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμβολή στην επιτυχία του αγώνα που αποβλέπει και αποσκοπεί στην προώθηση του λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και στη γνωριμία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση.

Ο Σύλλογός θα είναι ευγνώμων για την καθοριστική υποστήριξη, που θα παρέχετε σε όλους τους αγώνες, και θέλουνε να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία.

Τηλέφωνο: 2111168240 email: [email protected]

http://volathens2004.gr/wordpress/?p=3497

Keywords
Τυχαία Θέματα