3ο Therapy Planet Festival

Προσπάθεια για ανάδειξη της χώρας μας μέσω των Φυσικών – Εναλλακτικών Θεραπειών, την Ψυχοθεραπεία και τις μεθόδους για προσωπική ανάπτυξη αποτελεί η διοργάνωση του 3ου Therapy Planet Festival που πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, 09:00-22:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Οι διοργανωτές καλούν για βοήθεια και εγγραφή στην Ομάδα Υποστήριξης του.

« Βοηθήστε στο στήσιμο και στην διεξαγωγή του

βάζοντας και εσείς το λιθαράκι σας στην γενικότερη προβολή και εξέλιξη του χώρου. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να παρουσιάσουμε την εναλλακτική διαφορετική μας άποψη για τα θέματα της Υγείας, της Ψυχικής ισορροπίας και της Θεραπείας. Μια άποψη εξαιρετικά χρήσιμη στις δύσκολες ημέρες της μεγάλης κρίσης που διανύουμε! Μιας άποψης που ξυπνά την Εσωτερική Δύναμη και την Ελπίδα, ενεργοποιεί τους Μηχανισμούς Αυτοΐασης και αναπλάθει την Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Ως ανταπόδοση της έμπρακτης υποστήριξής, προσφέρουν μια δωρεάν συμμετοχή σε ένα επιλεγμένο μονοήμερο ή ένα μίνι σεμινάριο προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας:

1. Αφήγησης Παραμυθιού

2. Συνάντησης με το Εσωτερικό Παιδί

3. Ψυχο-Σωματική και Βιο-Ενεργειακή Ενδυνάμωση

4. Σαμανικό Σεμινάριο

Για την εγγραφή σας στην Ομάδα Υποστήριξης στείλτε ένα email στο [email protected]

Ποίοι είναι και οι στόχοι τους

«Τα Ιδρυτικά μέλη του THERAPY PLANET, προέρχονται από τους συντελεστές του πρώτου Οδηγού για τις Εναλλακτικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες, που κυκλοφόρησε το 1997 στην Ελλάδα. Οδηγός που συνέχισε να εκδίδεται, με διάφορες παραλλαγές, μέχρι και το 2007, με περιεχόμενο έως και 676 σελίδες.

Στόχος μας είναι η σύζευξη του θεραπευτικού & εναλλακτικού χώρου, προσφέροντας ένα σημείο συγκέντρωσης όλων των σχετικών προσεγγίσεων και των λειτουργών τους. Σκοπός η ανταλλαγή και προαγωγή επιστημονικής γνώσης και η πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τις εξελίξεις του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιθυμούμε να συμμετέχουμε στην μετεξέλιξη της ζωής στο Πλανήτη μας. Εκεί που οι Φυσικές Θεραπείες και η Προσωπική Ανάπτυξη θα έχουν την ευρεία αναγνώριση που τους αρμόζει, και θα συμβάλουν με τη σειρά τους σε ένα κόσμο με περισσότερη Αρμονία, Υγεία & ψυχική Ισορροπία.

Η αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία ‘THERAPY PLANET’, ιδρύθηκε με σκοπό να βοηθήσει στην έρευνα, να διαδώσει την γνώση, αλλά και να προβάλει τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, τεχνικές. Να συμβάλλει δυναμικά, στον ευρύτερο χώρο της Φυσικής Θεραπείας, Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα