5χρονος Κολωνός – φωτιά: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα από το σπίτι του στον Κολωνό, όταν ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Κυριακής (27.11.2022). “Μας είπαν οι γιατροί ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον συνεφέρει για να λειτουργήσει ο εγκέφαλος του. Δεν έχει εγκαύματα”, είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tlive. Όπως περιέγραψε η ίδια για όσα συνέβησαν λίγο πριν από τις τραγικές στιγμές,

ο 5χρονος και ο 6χρονος κοιμούνταν, όπως και ο πατέρας τους και σύζυγος της, όταν πήγε με τον 8χρονο γιο της να πάρουν φαγητό. “Ο σύζυγος μου ήταν πολύ κουρασμένος. Έκατσε να φάει και μετά να ξεκουραστεί. Δεν ισχύει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Δεν μπορεί να πιει γιατί παίρνει φάρμακα”, ανέφερε.

“Δεν έκανα ούτε πέντε λεπτά για να γυρίσω. Άρχισα να τρέχω και να ανεβαίνω τις σκάλες. Μαζί με τον γείτονα μας, ξεκλείδωσα την πόρτα και δεν άνοιγε, την κλώτσησα και την έσπασα… Δεν μπόρεσα να τον βγάλω (σ.σ. τον 5χρονο)”, είπε η μητέρα του 5χρονου και ξέσπασε σε κλάματα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών που βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς, ανέφερε,

”Ήμουν κουρασμένος και κοιμόμουν… Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Δεν ξέρω πώς ξέσπασε η φωτιά… Ίσως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο… Δεν ξέρω…”.

Στην εκπομπή μίλησε και η θεία του 5χρονου,”Κάποια στιγμή βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα και είδε τη φωτιά… Μου είπε “προσπάθησα αδερφή μου να σώσω το παιδί. Να το βγάλω και δεν μπορούσα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα