Anontune: Mουσική υπηρεσία από τους Anonymous(;)

Anonymous, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς πλέον σε όλο τον κόσμο μέσω της δράσης τους, αλλά και του μύθου που επικρατεί γύρω από το όνομά τους, συνεχίζουν το έργο τους και αυτή τη φορά επεκτείνονται σε άλλους τομείς, όπως αυτόν της μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, μία μικρή ομάδα προγραμματιστών που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη και ανήκουν στη λεγεώνα των Anonymous, έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη εδώ και καιρό

για μια ολοκαίνουρια μουσική πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα αυτή με την ονομασία Anontune, δηλαδή Anonymous Tune, θα συγκεντρώνει τραγούδια από τρίτους όπως YouTube, SoundCloud κ.α. και θα επιτρέπει στο χρήστη να τα ταξινομεί σε λίστες και να τα μοιράζεται με άλλους χρήστες απολύτως δωρεάν και ανώνυμα.

Αυτό το σύστημα θα βασίζεται στην εκτέλεση ενός Java aplet, κάτι το οποίο είναι αρκετά ριψοκίνδυνο αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για κώδικα των Anonymous. Σε αυτό το σημείο κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι οι Αnonymous θα μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις μας στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία μέχρι στιγμής είναι ολοκληρωμένη κατά το 20% και σύμφωνα με τους δημιουργούς της πρόκειται να βελτιώσει τον τρόπο, με τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου αλληλεπιδρούν με τη μουσική.

Μέχρι στιγμής πάντως, κανείς δε γνωρίζει επισήμως αν πρόκειται πράγματι για μέλη των Anonymous ή για κάποιους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη φήμη τους. Αναμένουμε λοιπόν την ολοκλήρωση της πλατφόρμας και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα