Bundesliga – Μπάγερν Μονάχου: Ποιος Έλληνας θα αγωνιστεί;

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Εδώ και μερικούς μήνες ο συγκεκριμένος παίχτης βρίσκεται ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους. Ο λόγος, για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδα για πρώτη φορά το 2008 και τα τελευταία 2 χρόνια δεν αγωνίζεται με την γαλανόλευκη.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου, θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα αμυντικό, διότι υπάρχει κενό στην άμυνα και χρειάζεται

έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Να τονιστεί, ότι ο σέντερ μπακ έριξε άκυρο στην Ρεάλ Μπέτις, έτσι ώστε να περιμένει μία πιθανή πρόταση της Μπάγερν Μονάχου! Άλλωστε, ο προπονητής της Μπάγερν έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τον Παπασταθόπουλο, τότε που αγωνιζόταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η καριέρα του έως τώρα

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ το 2006-07 ,στην συνέχεια πήγε δανεικός στην Νίκη Βόλου, επέστρεψε στην ΑΕΚ, και μετά πήγε Ιταλία για 2 χρόνια και έπαιξε με την Τζένοα και την Μίλαν. Όμως σε ηλικία 24 ετών, αποφάσισε να συνεχίσει το μέλλον του στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Βέρντερ Βρέμης για 2 χρόνια και έπειτα στην δεύτερη δυνατή ομάδα της Bundesliga, Μπορούσια Ντόρτμουντ, από το 2014 έως το 2018 με 130 εμφανίσεις με συνολικά 7 γκολ.

Το 2019 αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ μέχρι το 2021 και τέλος, επέστρεψε στην Ελλάδα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό όπου το καλοκαίρι του 2023 έμεινε ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bundesliga – Μπάγερν Μονάχου, Ποιος Έλληνας,Bundesliga – bagern monachou, poios ellinas