Cameron Diaz: Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς σεξ!

«I love sex» (μτφ. Αγαπώ το σέξ), λέει η γνωστή και όμορφη ηθοποιός του Hollywood Cameron Diaz σε συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό. Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, η Cameron λέει την πάσα αλήθεια για το πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή της.

«Ανέκαθεν υποστήριζα ότι κάνει καλό στην υγεία και προσφέρει διαύγεια στο πνεύμα. Προσωπικά, όταν βρίσκομαι σε κρίση, το κάνω ακόμη περισσότερες φορές το πρωί. Έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ καλύτερο από ότι τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τα αντικαταθλιπτικά. Για αυτό και δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχω πάρει -μετά από 16ωρα γυρίσματα- το αεροπλάνο προκειμένου να βρεθώ με τον σύντροφό μου», δηλώνει η ίδια.

Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, λέει ότι θα έκανε σεξ και με γυναίκα- δηλώνοντας πάντως πως δεν είναι λεσβία-δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις Katie Holmes και Julianne Moore.

«Αν έχω πάει με γυναίκες; Τη μια το παραδέχομαι, την άλλη το αρνούμαι. Πάντως, έλεος, είμαστε στο 2012. Δεν είμαι λεσβία, αλλά δεν είμαι και ενάντια. Η ιδανική μου σύντροφος πρέπει να είναι και όμορφη και έξυπνη. Όπως οι Χάιντι Κλουμ, Κέιτι Χολμς και Τζουλιάν Μουρ», κατέληξε η πάντα σέξι Cameron Diaz.

Keywords
Τυχαία Θέματα