Christina Aguilera: Η δισκογραφική μου εταιρεία πρέπει να αποδεχθεί ότι είμαι ένα παχύ κορίτσι!

Μεγάλο θέμα έχει γίνει τελευταία με τα επιπλέον κιλά που έχουν πάρει τραγουδίστριες, όπως η Lady Gaga & η Christina Aguilera. Η Lady Gaga δεν δυσκολεύτηκε να παραδεχθεί ότι της αρέσουν τα μακαρόνια και η πίτσα και δεν της «καίγεται καρφάκι» εάν πάχυνε! Την ίδια κοσμοθεωρία πρεσβεύει

και η Christina Aguilera, η οποία ευθαρσώς διαμήνυσε στην δισκογραφική της εταιρεία ότι «Είμαι ένα παχύ κορίτσι. Επιτέλους ξεπεράστε το!»
Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Billboard» και μίλησε για την καθημερινή μάχη με τα κιλά της και την πίεση που δέχεται από την δισκογραφική για να χάσει κιλά! Και όπως χαρακτηριστικά λέει: «Έχω βαρεθεί να είμαι ένα αδύνατο λευκό κορίτσι. Κατάγομαι από το Εκουαδόρ, αλλά ο κόσμος νιώθει καλύτερα όταν με περνάει για μία κοπέλα με έντονα γαλάζια μάτια και αδύνατο κορμί. Ξέρετε εμείς στο Εκουαδόρ έχουμε καμπύλες!! «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, όλοι ήθελαν δίπλα τους μία οδοντογλυφίδα και από φόβο για να πετύχω έχασα πολλά κιλά. Πρέπει κάποιος να τους θυμίσει ότι το σώμα μου δεν τους ανήκει. Είναι δικό μου. Το σώμα μου δεν βρίσκεται πλέον στο τραπέζι για κανέναν τους! Το νέο μου άλμπουμ είναι μία γιορτή για τον νέο μου εαυτό!».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα