Countdown: 10 εορταστικά gadgets

Η εορταστική διάθεση είναι στον αέρα, καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Παρά τους οικονομικούς περιορισμούς, όλοι αυτοί την περίοδο ψάχνουν δώρα για τους αγαπημένους τους και τα tech-gadgets είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις. Διαλέξαμε τα 10 καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε!

Του Αχιλλέα Ράπτη

10. Θήκη κινητού Άη-Βασίλης

Απλό και στιλάτο δώρο, πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η θήκη προστατεύει το κινητό, ενώ κάνει αυτούς που το βλέπουν να χαμογελούν.

Τιμή: €20

9.

Στήριγμα για tablet

Τα tablets έχουν πλέον μπει στη ζωή μας και ενώ αρχικά προορίζονταν για χρήση εκτός σπιτιού, πολλοί έχουν αντικαταστήσει ολοκληρωτικά τους υπολογιστές τους με αυτά. Το στήριγμα για tablet είναι το κατάλληλο δώρο για όσους τα χρησιμοποιούν για να βλέπουν ταινίες.

Τιμή: €25

8. Στυλό-Ηλεκτροσόκ

Είναι κάποιος στη δουλειά που σας «κλέβει» τα στυλό; Αυτό το gadget θα σας βοηθήσει να πάρετε εκδίκηση. Μόλις προσπαθήσει κάποιος να γράψει, τότε μια μικρή ποσότητα ηλεκτρισμού τον διαπερνάει! ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη χρησιμοποιηθεί στο... αφεντικό!

Τιμή: €10

7. Οικολογικό Ρολόι

Ψηφιακό ρολόι με έξυπνο σχεδιασμό και φιλικό προς το περιβάλλον. Αφού το γεμίσετε με νερό, θα δείχνει την ώρα για πάνω από 6 εβδομάδες, χωρίς μπαταρίες. Έπειτα το ξαναγεμίζετε για άλλες 6 εβδομάδες και ούτω καθ’ εξής. Ιδανικό δώρο για οικολόγους.

Τιμή: €15

6. Ρετρό hands-free

Ένα hands-free που ξεφεύγει από τα όρια της λέξης, αφού σίγουρα δε σου ελευθερώνει τα χέρια. Ιδανικό gadget για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν, όχι πολύ χρηστικό όμως για όσους έχουν συνηθίσει να κουβαλούν μόνο το κινητό τους.

Τιμή: €20

5. USB Ηχογράφηση

Θα μπορούσε να είναι μυστικό όπλο του Τζέιμς Μποντ! Πέρα από την ευκολία στο να κρατάς φωνητικές σημειώσεις, το συγκεκριμένο USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φάρσες, αφού κανείς δε θα υποψιαστεί ένα… συνηθισμένο flashάκι.

Τιμή: €35

4. Φωτιζόμενο τηλέφωνο ντουζιέρας

Απλά αντικαταστήστε το τηλέφωνο της ντουζιέρας με αυτό και κάντε οικονομία στο νερό. Ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού το φωτιζόμενο τηλέφωνο αλλάζει χρώμα χρησιμοποιώντας φώτα LED. Δε χρειάζεται μπαταρίες, αφού τα φωτάκια ανάβουν από τη δύναμη του τρεχούμενου νερού, και είναι απόλυτα ασφαλές.

Τιμή: €25

3. Φορτιστής εκτάκτου ανάγκης

Ποιος δεν έχει ξεμείνει από μπαταρία τη στιγμή που χρειάζεται να κάνει μια επείγουσα κλήση; Ο φορτιστής εκτάκτου ανάγκης σας βγάζει από τη δύσκολη κατάσταση, δίνοντας φόρτιση για 1 ώρα ομιλίας. Μόνο με μια ΑΑ μπαταρία και διάφορα βύσματα, ώστε να ταιριάζουν σε σχεδόν όλα τα κινητά, γίνεται το must gadget ειδικά για τους κατόχους smartphone.

Τιμή: €7

2. Αριθμητικό πληκτρολόγιο σε... λάπτοπ

Θέλετε να συνδυάσετε τη χρηστικότητα του λάπτοπ με την ευκολία που προσφέρει το numberpad του σταθερού σας υπολογιστή; Με το αυτοκόλλητο και το πρόγραμμα εγκατάστασης το λαπτοπ δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα στην άνεση του desk

Keywords
Τυχαία Θέματα