«Emma», το αναπηρικό καροτσάκι της Lady Gaga

Η ζωή της αναποδογύρισε μετά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και το οποίο την καθήλωσε (προσωρινά) σε αναπηρικό καροτσάκι, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές από τις προγραμματισμένες συναυλίες της. Ο λόγος για τη Lady Gaga που αποφάσισε να μοιραστεί τον πόνο της με τους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το αναπηρικό της καροτσάκι (το οποίο βάφτισε «Emma») στο twitter.

Υπενθυμίζεται πως η Gaga

ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της, μετά το σοβαρό πρόβλημα που έχει (φλεγμονή αρθρώσεων), το οποίο την έχει κάνει ανίκανη να περπατήσει. Γράφοντας στο Twitter, η Gaga ζήτησε συγγνώμη για τους θαυμαστές της, δηλώνοντας τη λύπη της που θα καθυστερήσει αρκετές παραστάσεις της στην Αμερική και τον Καναδά.

«Κρύβω εδώ και καιρό, έναν τραυματισμό μου και έναν χρόνιο πόνο που έχω. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή συναυλία, δεν μπορώ να περπατήσω. Λυπάμαι. Ελπίζω ότι μπορείτε να με συγχωρήσετε εσείς, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να συγχωρήσω εγώ τον εαυτό μου. Ελπίζω πως θα γίνω καλά το συντομότερο δυνατό. Μισώ αυτό που συμβαίνει. Σας αγαπά και λυπάμαι για ό,τι έγινε», έγραψε η Lady Gaga σε διαδοχικά της μηνύματα στο κοινωνικό δίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα