EuroLeague: Η βαθμολογία των ελληνικών ομάδων για την 3η αγωνιστική

Η 3η αγωνιστική μπήκε στα κιτάπια της ιστορίας για τη EuroLeague 2023-24, με τις τρεις ισπανικές ομάδες, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, να παραμένουν αήττητες και τις Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου να βρίσκονται χωρίς βαθμούς. Αναλυτικά, οι δυο ελληνικές ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν δείξει τι αξίζουν, όμως υπάρχει ακόμη δρόμος διότι

βρίσκονται στην 3η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 14η θέση με μια νίκη επί του Παναθηναϊκού και 2 ήττες από Μιλάνο και Μπαρτσελόνα, ενώ σήμερα (19/10 στις 21:15) οι Πειραιώτες υποδέχονται την Παρτιζάν στο Σ.Ε.Φ, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να επιστρέφει στη δωδεκάδα των ερυθρόλευκων. Η Παρτιζάν, βρίσκεται στην 11η θέση με μια νίκη με την Βιλλερμπάν και  2 ήττες, μια από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και μια στο τελευταίο της παιχνίδι της 3η αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού…

Η 3η αγωνιστική (18/10) ολοκληρώθηκε με την Μονακό να περνάει από το Βελιγράδι στο ντεμπούτο του Κέμπα Γουόκερ, την Βίρτους να κερδίζει εύκολα την Άλμπα Βερολίνου, ενώ η Βαλένθια νίκησε την ταλαιπωρημένη Μακάμπι Τελ Αβίβ (75-66) που τώρα σκέφτεται τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται πάνω από τον Ολυμπιακό στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχει μια νίκη με την Μπάγερν και 2 ήττες από Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ. Αύριο, για την 4η αγωνιστική (20/10 στις 21:45), υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, που έχει μια λιγότερη αγωνιστική, με μια νίκη επί της Παρτιζάν και μια ήττα από την Βαλένθια. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες στο Ισραήλ δεν είναι γνωστό αν θα πραγματοποιηθούν λόγω πολέμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα