Justin Bieber: «Με κούρασαν τα ατελείωτα ψέματα»

Ο διάσημος νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber έχει απασχολήσει έντονα, τον τελευταίο καιρό, με τα… καμώματά του, τον Τύπο, εμφανίζοντας μία μάλλον αρνητική εικόνα προς τους θαυμαστές του. Τώρα, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Justin Bieber προσπαθεί να αποκαταστήσει το image του, με δηλώσεις όπως οι παρακάτω:

«Όλοι στην ομάδα μου, μου λένε να κρατώ τον Τύπο ‘χαρούμενο’

με έχουν κουράσει τα αμέτρητα ψέματα που υπάρχουν στα μέσα ενημέρωσης αυτήν την εποχή».

Αφού σημειώνει πως η οικογένειά του είναι περήφανη για τον ίδιο, υπενθυμίζει: «Είμαι 19 ετών με 5 άλμπουμ στο Νο1. Είμαι 19 και έχω δει όλο τον κόσμο. Είμαι 19 και έχω καταφέρει πολύ περισσότερα από ό,τι θα μπορούσα να έχω ποτέ ονειρευτεί. Είμαι 19 και πρέπει να είναι τρομακτικό για μερικούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή».

Και καταλήγει με νόημα: «Είμαι ένας καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Και δεν νομίζω ότι μου αξίζει όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα τη στιγμή που έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι. Και η σκληρή δουλειά δεν σταματά εδώ. Και δεν είναι εύκολο. Μερικές φορές θυμώνω. Είμαι άνθρωπος. Και θα κάνω λάθη. Και θα μάθω και θα μεγαλώσω χάρη σε αυτά και θα γίνω καλύτερος…»

Keywords
Τυχαία Θέματα