Justin Timberlake: Φλέρταρα την Jessica με τον παλιό, δοκιμασμένο τρόπο!

Με τα γαμήλια εμβατήρια να βρίσκονται προ των πυλών ο ηθοποιός-τραγουδιστής, μίλησε για την προσωπική του ζωή στο Hollywood Foreign Press! Και φυσικά ρωτήθηκε για την σύντροφό του και μέλλουσα γυναίκα του, Jessica Biel. Φανερά ερωτευμένος, δήλωσε ότι «είναι η ιδανική γυναίκα για εμένα, είναι πολύ καυτή!»

Εξάλλου, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε για πρώτη φορά, ώστε να μην του αρνηθεί μία έξοδο μαζί της:

«Δεν έγινε με Χολιγουντιανό τρόπο. Γνωριστήκαμε και μιλήσαμε. Ζήτησα

από τον φίλο μου να μάθει εάν εκείνη επιθυμούσε να βγει μαζί μου. Ο κολλητός μου είπε “ναι” και έτσι της τηλεφώνησα.»

Συνεχίζοντας το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα, ο Justin, είπε ότι όλα έγιναν με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο:

«Όλα έγιναν μέσω τηλεφώνου. Αυτά μου έμαθαν να χρησιμοποιώ ο πατριός και ο παππούς μου. Όχι το ιντερνέτ. Εάν θέλεις να ζητήσεις από ένα κορίτσι να βγει ραντεβού πρέπει να σε ακούσει να της μιλάς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήμουν ιδιαίτερα πιεστικός, ώστε να την κάνω να μου πει το ΝΑΙ. Και τελικά συμφώνησε!»

Παρόλο που είναι ο πρώτος γάμος και για τους δύο ηθοποιούς, ο Justin, έχει μία άποψη για το πώς θα πετύχει αυτός:

«Πρέπει να μπαίνεις σε ένα γάμο γνωρίζοντας ότι δεν ξέρεις πολλά πράγματα. Βλέπω όμως στους γάμους του πατριού και του παππού μου ότι αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια από κοινού. Αυτό που έμαθα είναι ότι πρέπει να έχεις υπομονή και καλή διάθεση!»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα