Kate Upton: «Έτσι πρέπει να είναι ένα υγιές σώμα»!

Σε πείσμα των καιρών που οι οίκοι μόδας και οι διαφημιστικές καμπάνιες προτιμούν τα ανορεξικά μοντέλα, έρχεται η Kate Upton να γκρεμίσει τα στερεότυπα και να λανσάρει ένα νέο σωματότυπο: αυτόν της υγιούς νέας κοπέλας! Το εικοσάχρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το Ιταλικό περιοδικό “Vogue” από τον Steven Meisel και «εξέθεσε» στον φακό τα ζουμερά προσόντα της που την έκαναν γνωστή ανά τον κόσμο! 

Στην συνέντευξή δεν παρέλειψε να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στα νέα

κορίτσια, λέγοντας ευθαρσώς: «Δεν θέλω να πεθαίνω της πείνας. Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου και να είμαι ένα νορμάλ κορίτσι. Πρέπει να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πεινάς!»

Και αποδεικνύοντας ότι αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με μία οποιαδήποτε κοπέλα, αποκάλυψε: «Πηγαίνεις για ψώνια και δεν φοράς το ίδιο νούμερο σε κάθε μάρκα-κάποια δείχνουν ωραία πάνω σου και κάποια όχι. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω η φαντασίωση κανενός άντρα. Τώρα τα κορίτσια έρχονται και μου λένε ότι είναι χαρούμενες που νιώθω άνετα με το σώμα μου και αυτές με το δικό τους. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά είναι ότι συνεισφέρω με τον τρόπο που αντιμετωπίζω την ζωή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα