Katherine Jenkins: Δεν είχα ποτέ σχέση με τον David Beckham!

Άλλο ένα «βάρυ» χτύπημα στην οικογενειακή γαλάνη των Beckham! Φημολογίες θέλουν την τραγουδίστρια Katherine Jenkins να είχε περάσει «καυτές» νύχτες με τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή. Η νεαρή εντυπωσιακή τραγουδίστρια προσπάθησε χθες να αντικρούσει τις φήμες μέσω της σελίδα της στο twitter και να ξεκαθαρίσει μια για πάντα την κατάσταση. Σύμφωνα πάντα με το Twitter, η 32χρονη τραγουδίστρια αρνείται τις φήμες, εξηγώντας ότι τον συνάντησε μόνο με παρέα φίλων

τον περασμένο Φεβρουάριο. «Τον έχω συναντήσει μόνο δύο φορές!». Επίσης απευθύνθηκε σε όλους τους θαυμαστές της, γράφοντας: «Αγαπητοί φίλοι, διαβάζω κάτι φρικτές φήμες και θέλω να ξέρετε ότι αρνούμαι οποιοδήποτε ειδύλλιο με τον David Beckham! Οι φήμες είναι λανθασμένες, άδικες και ενοχλητικές και σκοπεύω να κινηθώ νομικά».

Και συνέχισε: «Είδα τον David 2 φορές: Μία στα Military Awards το 2010 και τον περασμένο Φεβρουάριο στο West End. Βρισκόμασταν μαζί με φίλους και ήταν ένα ευχάριστο βράδυ. Δεν έχω βρεθεί ποτέ μόνη μαζί του και ποτέ δεν κανονίσαμε να συναντηθούμε». Από την πλευρά του David Beckham εκπρόσωπος είπε στο Mail Online: «Δυστυχώς, πρέπει να ασχολούμαστε με βλακείες αυτού του τύπου, στο Twitter. Από την μία ο David είναι νεκρός... και μετά ακολουθούν και άλλες βλακώδεις φήμες, δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα