LaserSaber: Τα φωτόσπαθα του Star Wars!

Πλέον είναι γεγονός και για μια ακόμη φορά, πως η τεχνολογία ξεπερνά την φαντασία του ανθρώπινου νου. Για τους φανατικούς λάτρεις του Star Wars-και όχι μόνο-υπάρχει πλέον η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αληθινές «μάχες» με φωτόσπαθα, όπως στην αγαπημένη τους ταινία!

Η Wicked Lasers προχώρησε στην κυκλοφορία του LaserSaber με αφορμή τη φετινή Star Wars Day της 4ης Μαΐου. To LaserSaber αποτελείται από μία πολυανθρακική ράβδο, μήκους 81 εκατοστών,

με μια αλουμινένια λαβή, που «κουμπώνει» απευθείας σε μια σειρά πράσινων και μπλε λέιζερ. Παράλληλα, υποστηρίζει και ένα σύστημα μαγνητικής βαρύτητας για να ανάβει και να σβήνει ομαλά χωρίς, βέβαια, τα εφέ από το Star Wars.

O CEO της Wicked Lasers Steve Liu εξηγεί ότι η ενέργεια λέιζερ που εισέρχεται στο LaserSaber διαχέεται πρώτα στον εσωτερικό σωλήνα και μετά διανέμεται ισόποσα κατά μήκος της ράβδου. Μέσα στον σωλήνα βρίσκεται μια μεταλλική σφαίρα, που συγκρατείται από έναν κρυμμένο μαγνήτη στην κορυφή της ράβδου και η κίνησή του δίνει αυτό το εφέ.

Το LaserSaber κοστίζει αυτή τη στιγμή 100 δολάρια. Η Wicked Lasers προειδοποιεί ότι το LaserSaber δεν είναι παιχνίδι και πρέπει να αποφεύγετε τις ξιφομαχίες. Ποιος όμως θα μπορέσει να αντισταθεί και να μην νιώσει την αίσθηση των φωτόσπαθων…;

Πηγή: techgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα