Leonardo DiCaprio: Οι θαυμαστές και τα γυμνά στη νέα του ταινία!

Ο Leonardo DiCapriο έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στην ταινία “Romeo and Juliet” και είδε το “άστρο” του» να εκτοξεύεται και την πορεία της καριέρας του να διαγράφει μόνο άνοδο!
Πλέον, ο 38χρονος ηθοποιός, φανερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “The Wolf Of Wall Street”, έκανε το “λάθος” να βρεθεί με ένα μόνο σωματοφύλακα στους δρόμους του Μανχάταν και όταν οι θαυμαστές του τον κατάλαβαν άρχισαν να του ζητούν διακαώς ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Τι να σου κάνει ένας σωματοφύλακας, με τις ορδές των θαυμαστών να τον έχουν πάρει από πίσω! Ο Leonardo, αν και στην αρχή έδειχνε να τα “χάνει”, προσπάθησε να αφήσει τους περισσότερους θαυμαστές του ευχαριστημένους.
Πάντως, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σίγουρα θα ευχαριστήσει τις θαυμάστριές του, καθώς λέγεται ότι στην ταινία ο ρόλος του θα έχει αρκετές γυμνές και ερωτικές σκηνές.
Οι σκηνές προβλέπονται αρκετά “καυτές”- αν και ιδιαίτερα σκληρές- καθώς περιλαμβάνουν στην ίδια σκηνή «τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες»!
Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους μέσα στο 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα