Liam Neeson: Μου αρέσουν οι Ελληνίδες!

Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Battleship», ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον 59χρονο ηθοποιό στο Λονδίνο. Ο Liam Neeson, ο οποίος έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Η Λίστα του Σίντλερ», μίλησε στον δημοσιογράφο για τον άδικο χαμό της γυναίκας του, για την καριέρα του και την Ελλάδα.

Για τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του Natasha Richardson το 2009, μετά από ατύχημα στο σκι, ο ηθοποιός,

ο οποίος τη στιγμή του συμβάντος έλειπε σε γυρίσματα, είπε: «Την στιγμή που πήγα στο νοσοκομείο ήταν σαν να έπαιζα πάλι σε ταινία. Ήταν όλο κινηματογραφικό. Παράτησα τα γυρίσματα, έφτασα και δεν με άφηναν να μπω στην Εντατική. Κόντεψα να τα κάνω όλα λίμπα. Όταν μου είπαν ότι «έφυγε» από τη ζωή, κατέρρευσα».
Για τους σκληρούς ενίοτε και δραματικούς ρόλους που επιλέγει να παίζει, ο Liam είπε «ότι του πάνε λόγω ανατομίας και φωνής». Κατά τα λεγόμενά του, έχει συμβιβαστεί με αυτό και σίγουρα δεν είναι τόσο καλός στις κωμωδίες. Του πάνε οι δραματικοί ρόλοι, όπως στην «Οργή των Τιτάνων» που υποδύεται τον Δία, ή στο «The Grey», που παίζει έναν άντρα που τα βάζει με τις καιρικές συνθήκες και τους λύκους. Υποδύεται πάντα χαρακτήρες, που είναι πιο θαραλέοι από εκείνον. Όταν ρωτήθηκε τι του αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα, απάντησε δίχως καθυστέρηση ότι είναι οι Ελληνίδες!!! Όσο για το πως θα χαρακτήριζε την καριέρα του, είπε πολύ απλά ότι είναι «ένας τυχερός μπάσταρδος!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα